[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 23. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


22. May 2000 17:11 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI

Ne možete a da ne primetite da se stvari menjaju i da Vam okolnosti sada idu na ruku. Danas je pred Vama dinamičan dan a Vi ćete sve obaveze s lakoćom ispuniti. Uveče sledi opuštanje u prijatnom društvu.

Danas biste mogli da konačno privedete kraju neki važan posao koji zahteva veliku snagu i pažnju. Povoljan uticaj meseca će još više naglasiti Vašu težnju ka perfekcionizmu. Ne obazirite se na zlobne komentare.

Povoljan razvoj situacije na poslovnom planu. Brzo shvatate da u rukama imate prave karte. Iskoristite ih. Zdravstveni problemi brzo nestaju zahvaljujući pažnji i ljubavi bliskih osoba. Zaboravite na brige.

 

RAK LAV DEVICA

Potpuno ste obuzeti novim projektima i neuobičajeno ambiciozni. Novi stimulansi i novi susreti daju Vam snagu da istrajete i da sve poslove završite u predviđenom roku. Mogući veći troškovi.

Obuzeti ste ljubavnim razmišljanjima. Nedavni susret probudio je vaše srce i otrgao Vas od depresivne svakidašnjice. Spremni ste da se još jednom zaljubite. Budite strpljivi i istrajni u osvajačkim pohodima.

Moguće poslovne promene ili novi angažman. Ljubavna klima je prijatna, pazite samo da događaji sa strane ne ugroze tek uspostavljenu harmoniju. Budite takvi kakvi ste, ne obazirite se na zlobna ogovaranja.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Neka situacija ili neki susret mogao bi da Vas izbaci iz ravnoteže. Ako je ljubav u pitanju, slobodno se prepustite novim osećanjima. Na poslu, budite oprezni ili potražite pomoć pouzdane osobe.

Danas ste veoma aktivni na svim poljima. Na poslu je neophodna brza reakcija kako bi stvari krenule u Vašu korist. Dobro raspoloženje širite i na Vaše okruženje, prijatelji uživaju u Vašem društvu.

Sigurno napredujete u ostvarenju vaših poslovnih planova. Inventivni ste i maštoviti, puni novih ideja, sve vam ide od ruke. Ljubav cveta, spremni ste da konačno i Vi stanete na ludi kamen. Srećno!

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Nebo se razvedrava iznad Vašeg sazvežđa i pojavljuju se nove mogućnosti za akciju, na poslovnom i ljubavnom planu. Konačno ćete rešiti neki važan problem zbog koga ste imali prave noćne more.

Iznenada se pojavljuje rešenje nekog za Vas velikog problema. Proverite odnose sa poslovnim partnerima i bliskim osobama. Neko kome ste poklonili puno poverenje Vam nije odan prijatelj. Opustite se.

Budite pažljiviji u ophođenju sa ljudima koji Vam nisu naklonjeni, pazite da nehotice nekoga ne povredite. Strpite se i sačekajte da se situacija oko Vas smiri pa tek onda recite šta Vas muči.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:40h Gitara koja je pripadala Kleptonu, Džegeru, Bouviju i Toniju Bleru prodata za 75.000 funti
     


     


FastCounter by LinkExchange