[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 19. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


19. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Pokušavate da se nekako snađete u haosu koji je svuda oko Vas. Puni ste snage i sa čuđenjem gledate kako se drugi nerviraju. Pravite planove za putovanje i rešavate jedan važan problem. Šansa za nesporazum. Ono što će Vas danas izbaciti iz ravnoteže je sistem vrednosti. Shvatate da ste u nešto pogrešno investirali i da morate od toga da odustanete. Bolno je saznati da si poklonio ljubav osobi koja nije prava. Danas Sunce ulazi u Vaš znak i rasvetljava probleme. Biće mnogo jasniji nego prethodnih dana i zahtevaju odlučnu akciju. Ako nemate petlje da ih rešite, produbićete nezadovoljstvo. Mnogo iznenađenja.

 

RAK LAV DEVICA
U psihičkom ste haosu. Nije Vam lako jer je nastupio period kada sa nekim stvarima ne možete da se suočite. Potrebni su hrabrost i odlučna akcija. Nemojte pokleknuti duhom već pokušajte da rešite problem. Mogući su zdravstveni problemi vezani za srce i nerve. Obratite se prijateljima za pomoć jer ćete ih tako lakše sanirati. Važno je da se družite i da nikako ne budete sami. Strahovi Vas parališu. Mogući su zdravstveni problemi vezani za srce i nerve. Obratite se prijateljima za pomoć jer ćete ih tako lakše sanirati. Važno je da se družite i da nikako ne budete sami. Strahovi Vas parališu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Razmišljate o tome da negde otputujete, premorili ste se pa bi Vam promena boravka mogla dobro doći. Ako niste pri parama, teško ćete moći ostvariti ovu ideju. Prijatno će Vas iznenaditi jedna poseta. Ne budite histerični i neurotični. Morate shvatiti svu težinu vremena u kome se nalazimo i pokušati da na razuman način funkcionišete. Ako imate zdravstveni problem, morate biti optimista. Pobedićete. Nalazite se u fazi velikog spremanja kad su emocije u pitanju. Raščišćavate partnersko bračne odnose i pokušavate da iz njih izvučete maksimum. Umete Vi uvek da dođete do onog do čega Vam je mnogo stalo.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pitate se dokle ćete moći da funkcionišete ovim tempom? Stalno se priča kako su Jarčevi strpljivi i kako mogu puno da podnesu. Znači, igre bez granica se nastavljaju. Tako je to kad se ne prenemažete. Haos oko sebe odlično podnosite, bolje nego red. Kad sve funkcioniše pod konac, ne osećate se dobro. Pošto danas niko i ništa ne funkcioniše dobro, Vi se dobro snalazite. Okolnosti Vam idu na ruku. Rešavaćete porodična pitanja i suočićete se sa naslednim tegobama. Na problem gledate Neptunovskim očima, pošto o njemu nemate jasan stav. Ne umete da donesete ispravnu odluku kad je stvarnost u pitanju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:40h

London: Kako se odbraniti od falsifikatora

19:50h

Novi virus parališe kompjutersku mrežu

     


     


FastCounter by LinkExchange