[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 14. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


13. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI

Bićete stalno u pokretu, što Vas smiruje i nagoveštava poboljšanje zdravlja. Morate povesti više računa o ishrani. Ukoliko preterate, možete imati stomačnih problema. Savetuje se boravak u prirodi.

Cenite stvari koje mogu doneti konkretne rezultate. Bićete u situaciji da donesete na brzinu važnu odluku i nećete se pokajati. Komunicirate sa osobama od kojih ćete imati koristi, ostale izbegavate.

Okrenuti ste sopstvenim interesima. Samo to Vas motiviše i tera na akciju. Partner misli da ste sebični. Morate bar malo pažnje posvetiti i drugima, jer niste Vi centar sveta. Problem rešavate racionalno.

 

RAK LAV DEVICA

Bićete u situaciji da analizirate tuđe probleme. Pošto ne volite da pričate o sebi, okolina je počela da Vas doživljava kao misterioznu osobu. Problem se može javiti u vidu preteranih maštanja.

Pošto ste prijatelje zapostavili zbog posla, ispravljate grešku. Dan je u znaku divnih druženja i razmišljanja o stvaranju udruženja istomišljenika. Okruženi ste mlađim osobama, koje u Vama bude optimizam.

Osećate se prijatno jer ste ostvarili ono što ste planirali. Ukoliko ste radno aktivni, razmišljate o novim poslovnim projektima. Stvari su se pokazale više nego uspešnim. Posvetite se sebi, uspeh dolazi.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Razmišljate da otputujete negde dalje. Pošto retko odustajete, jedino Vas novac u tome može sprečiti. Ostalih prepreka nemate. Budite oprezni kome šta pričate jer možete postati žrtvom tračeva.

Intuicija je pojačana. Ona Vas obično ne prevari, ali danas tek neće. Bićete u situaciji da na izvestan način kontaktirate sa političarima bilo da ste u tim vodama ili ne. Mogući su zdravstveni problemi.

Toliko ste se usredsredili na vlastite interese da ste sve drugo zapostavili. Shvatate koliko je partner svojim ponašanjem važan u Vašem životu. Galantno mu posvećujete svoju pažnju, a on je zadovoljan malim.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Obavljate zaostale obaveze. Iako je evidentan zdravstveni problem, pokušavate da se ne obazirete. Pošto sve ide iz glave, morate ga shvatiti kao odgovor organizma na nerešenu situaciju. Treba Vam pažnja.

Iako ste kreativni i puni novih ludih ideja, šta vredi kad ste nezadovoljni. Na ljubav Vam se ne uzvraća na pravi način. Iako delujete da Vam do toga nije stalo, folirate se. I te kako želite da budete voljeni.

Slobodno vreme provodite van kuće. Počeli ste da razmišljate o promeni posla ili da nešto dodatno radite kako bi poboljšali katastrofalnu finansijsku situaciju. Tešite se, nikad nije kasno. Selidba?

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

   


     


FastCounter by LinkExchange