[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 7. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


06. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI

Nagomilanu negativnu energiju možete osloboditi ako negde otputujete ili se družite. Samoća danas može delovati pogubno po Vas. Niste Vi tip osobenjaka. Naprotiv. U dobrom društvu, nestaje napetost.

Želja za dominacijom je pojačana, pa će se drugi loše osećati u Vašem društvu. Partner, posebno, pošto Vas više voli u drugačijem izdanju. Za okolinu ne hajete, jer ste se okrenuli većem dobitku.

Umetničke sklonosti su pojačane bilo da ste aktivni u tim vodama ili ste samo posmatrač. LJubav je tema dana. Blizanci doživljavaju burnu romansu. Sve Vam ide od ruke, zadovoljni ste. Nervoza je prolazna.

 

RAK LAV DEVICA

Spremate se da negde otputujete tako da od novih zbivanja mnogo očekujete. Dosta ste radili, pa Vam je odmor neophodan. Ukoliko ostvarite zanimljiv susret, nemojte misliti da Vam je proleće udarilo u glavu.

Razmišljanja o promeni sredine nisu bez osnova. Nekim Lavovima će se ukazati povoljna šansa za selidbu, a neki samo razmišljaju o njoj. Zadovoljiće se novim okruženjem, makar na kratko. Ekspanzija i uspeh!

Vredni ste, zadovoljni i spremni da stvorite svoje glavno životno delo. Inspiracije imate na pretek u svim sferama života. Trenutno je ljubav u prvom planu, pa posao ostavljate po strani. Uživajte!

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Ukoliko nastavite da se prema partneru ophodite na ovaj način lako možete produbiti emotivnu krizu. Briga imate i bez nje, tako da se postarajte da diplomatičnošću izgladite odnose. Bićete zadovoljni.

Neko će pokušati da Vas povredi ili ćete ga Vi preduhitriti. Iako pravite planove, morate se spustiti na zemlju, jer su oni nerealni. Ono što je stvarno je razdražljivost i opšta slabost organizma. Odmarajte.

Težak dan od koga ulažući maksimalne napore dobijate minimum. Pošto Vas koncentracija služi, a i objektivnost u proceni vlastitih moći, nećete biti u dilemi. Kraći put rešava probleme.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Jadni Vi! Dinamički aspekt Saturna sa Uranom Vas ubi. Još ako se udružite sa Vodolijom bićete žrtva na kvadrat. Pošto znate u čemu je problem, pokušajte da na razuman način osmislite dan i ublažite nezadovoljstvo.

Oprezno za volanom, jer Vas nervoza i loša moć koncentracije mogu skupo koštati. Zabrinutost zbog sukoba sa šefom ili osobom od autoriteta može po Vas biti fatalna. Mislite na radostan događaj.

Boli Vas nepravda. Ne možete da se pomirite sa ljudskom pakošću i reagujete na sebi svojstven način. Ne zamerate se, ali ćete kad tad nezadovoljstvo morati da ispoljite. To se loše odražava na zdravlje.

     

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

20:00h Kompjuterski virus "I love you" sve više uzima maha
   


     


FastCounter by LinkExchange