[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 4. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


03. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Razmišljate da li da okončate vezu. Najlakše je prekinuti, ali se to posle teško sastavlja. Zato imajte na umu ovu činjenicu i ne dozvolite da brzopletost upropasti nešto u šta ste polagali sve svoje nade. Divno se osećate u adekvatnom društvu. Ukoliko uspete da organizujete susret sa takvim osobama, pred Vama će biti uspešan dan praćen zadovoljstvom. U protivnom nervoza. Susret nosi lepu romansu. Pred Vama je izuzetno naporan dan u kojem rešavate važne probleme. To će Vas dodatno iscrpsti i narušiti ionako krhko psihičko zdravlje. Nađite korist od onoga što radite jer inače sve to nema smisla.

 

RAK LAV DEVICA
Situaciju shvatate ispravno i ispravno postupate. Nerviranja nećete moći izbeći, ali to je u skladu sa Vašom prirodom. Zabrinuti ste. Ako ste ispravno postupali u prošlosti, nema razloga za paniku. Dan je pun iznenađenja. Iako su uglavnom neprijatna, Vi im se sa lakoćom prilagođavate. Spremni ste na akciju, možda po malo brzopletu. Ako shvatite gde grešite, postoji šansa da to sve izbegnete. Rešavate važnu poslovnu problematiku. Ne sekirajte se jer ste do tančina isplanirali sve poteze. Pošto reagujete razumom, uspeh neće izostati. Mnoge Device prolaze kroz važnu životnu transformaciju.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Nikako ne možete da podnesete samoću što niko kad ste Vi u pitanju i ne očekuje. Dan provodite u društvu osoba sa kojima se lepo osećate. Sa partnerom ste se usaglasili, a neke Vage očekuje nova ljubav. Pošto ste kvalitetni, možete biti trn u oku prosečnih ljudi. Ono čega se užasavate je upravo prosečnost i glupost okruženja. Pa to je bar lako: promenite sebe ili njih. Prva varijanta je izvodljivija. Uspesi. Očekuje Vas izuzetan poslovni uspeh, upravo onda kad ste od njega digli ruke. Kad bi i porodični odnosi tako dobro funkcionisali, ne bi bilo razloga za paniku. A Vi ste krivi za te probleme, pa potrudite se.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Razmišljate na ispravan način, ali presporo, što Vam se može zameriti. Nezadovoljni ste razvojem emotivnih odnosa jer su više okolnosti doprinele da se princ iz mašte pretvorio u krastavu žabu. Iako se trudite da delujete smireno, uznemireni ste i zaplašeni. Nije ni čudo kad okolina ne shvata Vaše napredne uranske poglede na život. Sve manje je ljudi sa kojima možete da nađete zajednički jezik. Neka Vam bude za utehu to što se ne bavite poslovima koji zahtevaju diplomatičnost jer je nemate ni za lek. Sa okolinom teško sarađujete i još teže se razumete. Želite da čujete samo ono što Vama prija.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:40h

London: Pijte pivo, bićete zdravi

   


     


FastCounter by LinkExchange