[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 3. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


02. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Oprezno jer prejaka reč izgovorena u neadekvatno vreme može imati dalekosežne posledice. Obuzdajte impulsivnost i uključite u igru i šarm. Nestrpljivi ste u vezi s jednim obećanjem. Putovanje? Finansijski dobitak koji treba da dođe, može i da izmakne ako ne budete oprezni. Pošto ste u fazi velikih investicija, morate biti oprezni i racionalni u ulaganju. Neprijatnosti su za Vama. Uživajte. Bez razmišljanja jurišate u akciju, a posedujete pojačanu fizičku snagu, pa može doći do povreda. Morate biti oprezni i kad su komunikacije u pitanju jer Vas neki stavovi mogu učiniti žrtvom nasilja.

 

RAK LAV DEVICA
Ulazite u period isfrustriranosti i zarobljenih emocija. Ne želite nikome da se poverite, a to je jedini način da izbacite iz sebe gomilu negativne energije. Do Vas stižu samo neprijatne informacije. Ušli ste u važan posao koji zahteva puno energije. Ne libite se da ga na najbolji mogući način odradite jer je u pitanju ne samo novac već i moralna satisfakcija. Iskoristite to, ljubav ovoga puta neka sačeka. Menjate mišljenje toliko brzo da Vas okolina ne prati. Važno je da završavate uspešno sve poslove, i da su u izgledu novi. Neko će pokušati da izvrši atak na Vašu ličnost. Neće uspeti jer ste bez mana u poslu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ukoliko planirate da negde otputujete, morate biti oprezni jer Vas prate neprijatnosti. Mnoge Vage će putovati na sebi svojstven način, maštajući o dobrim starim vremenima. Pazite da se ne izgubite. Ukoliko ne realizujete strastan susret, sami ste krivi. Od Vas se očekuju direktna akcija i inicijativa. Ne dozvolite da stidljivost pokvari nešto što može biti izuzetno lepo i pohotno. Strasti. Vaš bračni život doživljava kulminaciju u negativnom smislu. Gde grešite? Partner više nema nameru da Vas toleriše. U želji da sve bude kako ste zamislili, neprijatni ste. Otvoren razgovor rešava problem.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Važno je da imate posla preko glave i da vredno radite. U svom ste elementu, tako ćete zaboraviti na sva nezadovoljstva kojih ima koliko hoćete. Hitno promenite odnos prema okolini, inače će Vas pojesti. Mogući su problemi sa decom ili partnerom. Sa srodnim dušama pokušavate da prevaziđete nezadovoljstvo. Savetuje se i bavljenje sportom. Oprezno, neko se opasno nameračio da ugrozi Vaše pozicije. Moguće su teškoće u porodici ili razmišljate o selidbi. Ova druga varijanta je bolja i ima šanse na povoljniji ishod. Neko od bližih članova domaćinstva ima ozbiljnije zdravstvene probleme. Pomozite.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

   


     


FastCounter by LinkExchange