[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 3. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


03. May 2000 00:02 (GMT+01:00)

Šta se zapravo desilo u Požarevcu

BEOGRAD - Aktivisti "Otpora" Radojko Luković, Momčilo Veljković i advokat Nebojša Sokolović Nebojša teško su pretučeni sinoć u požarevačkom kafeu "Pasaž". Nakon što su pokušali da spreče maltretiranje i ucenjivanje Dragana Milanovića, takođe aktiviste "Otpora", sva trojica su završila u požarevačkoj bolnici sa teškim povredama lobanje, s tim što je Luković zadobio i teške povrede vilice, oba oka i obe arkade, dok su Veljkoviću razbijene obe arkade, saopšteno je iz "Otpora"


Sekretarijat unutrašnjih poslova u Požarevcu saopštio je da je sinoć priveo Momčila Veljkovića, Radojka Lukovića i Nebojšu Sokolovića iz Požarevca zbog pokušaja ubistva nad Sašom i Milanom Lazićem i odredio im pritvor. "Navedena lica našoj službi su poznata kao lica sklona delinkventnom ponašanju", navodi se u saopštenju požarevačke policije.


Sinoć je pokušano ubistvo devetnaestogodišnjeg člana JUL-a u Požarevcu Milana Lazića, izjavio je sekretar Direkcije Jugoslovenske levice mr Ivan Marković. "Grupa huligana sa fašističkim zaštitnim znakom 'otpor' napala je u kafiću ''Pasaž' mlade članove Jugoslovenske levice i pucala na Milana Lazića. Tom prilikom teže je povređen Milanov brat Saša, udarcem drškom pištolja u glavu", precizirao je on.

"Huligane, koji se predstavljaju kao Omladinski pokret OTPOR, predvodio je Radojko Luković, koji ima preko 40 godina. U pokušaju zločina asistirao mu je poznati požarevački izgrednik Momčilo Veljković.


vesti po rubrikama

^hronika

15:42h Pucnjava u Kosovskoj ulici u Nišu
17:07h Požar u izbegličkom centru kod Kragujevca
16:03h Ranjen Sveta Jotić, vlasnik banjalučkog bara "Mustang"
17:18h Sahranjen Skole
15:51h Ubijen i opljačkan devizni penzioner
17:26h Slabi zemljotresi u Banjaluci i Valjevu
23:35h Šta se zapravo desilo u Požarevcu
     


     


FastCounter by LinkExchange