[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 28. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


27. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Planirate nove poduhvate i putovanja. Ako ste bili u bilo kakvim emotivnim zamkama, na problem gledate realno. Nervoza nestaje kao rukom odnesena. Osećate se divno u svojoj koži. Uživajte što više. O sebi imate lepo mišljenje, no morate se urazumiti jer partneru lako može da pukne film te da poludi u pozitivnom smislu. Bez pardona će Vam zauvek okrenuti leđa. Zato oprezno! Smišljate pakost. Nervoza je evidentna i ima šansu da poprimi megalomanske razmere. Savetuje se oprez u tom smeru. Morate preduzeti sve kako bi je suzbili. Šta Vas opušta? Puno kretanja i fizičkih opuštanja. Putovanje.

 

RAK LAV DEVICA
Važno je da ste krenuli u akciju, a kad to učinite, nikad ne prođete nezapaženo. Bilo da putujete, pišete, filozofirate ili kuvate, nikoga ne ostavljate ravnodušnim. Izaberite nešto od toga. Uspeh. Počeli ste da gubite tlo pod nogama. Zabrinuti ste za izvesnu osobu i to s razlogom. Ko Vam je kriv kad ste pogrešno procenili situaciju. Zbog Vaših i pogrešnih akcija ispaštaju oni koji nisu krivi. Pošto na trenutnu situaciju malo možete da utičete, ostaje Vam da smanjite doživljaj i da se prepustite drugima. Ne opterećujte se nebitnim stvarima. Okrenite se kao po običaju sebi. Već su svi na to navikli.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pokušavate da analizirate ljubavne probleme, ali pošto stalno nešto važete, nikako da izvučete konkretnu pouku. Neodlučnost i kolebljivost čine da problem tako dugo traje. Naterajte sebe na akciju. Donosite odluku i prepuštate se uživanjima. Sredili ste bitne stvari koje su Vas godinama opterećivale i sad hoćete da se odmorite. Za početak, topla kada je najbolji lek. A onda i dobar izlazak. Zadovoljni ste! Kad bi para bilo više pa da odete na neko usamljeno ostrvo i uživate. Samo tako biste mogli da zaboravite na probleme koji poprimaju alarmantne razmere. Tešite se, jer ćete se ipak izvući iz lavirinta.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Svađaćete se za svaku sitnicu. Nije ni čudo kad ste nezadovoljni, a ne želite da izađete iz tog začaranog kruga. Šta bi Vi srećni i zadovoljni? Jarci se u takvom stanju ne snalaze najbolje. Patite od alergija. Najbolje funkcionišete kad je nervni sistem blago nadražen. Pošto u svemu treba biti umeren i Vi shvatate da ne valja preterivati sa ekscentričnošću. Potrebni su Vam mir i odmor. Idite u prirodu. Kad biste bar znali šta hoćete? Ako ste srećnik pa ste sa osobom koja to zna, ona Vas može pravilno usmeriti. Inače, u kombinaciji sa haotičnim okruženjem možete imati problema. Na udaru je zdravlje.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

   


     


FastCounter by LinkExchange