[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 27. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


26. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Razloga za dobro raspoloženje ima više: uspešno ste obavili posao, u planu je poduhvat od koga puno očekujete, a emocije obećavaju da prerastu u nešto običnije od slučajnog susreta. Prijatan susret. Emocije Vas vraćaju u život. Odlično funkcionišete kad ste zaljubljeni. Od izvesne situacije ćete dobiti više nego što ste očekivali. Posebno ste uspešni na finansijskom polju. Iskoristite sve šanse. Opasno ste se naoštrili na izvestan poduhvat. O čemu se radi je individualno, ali po pravilu nešto u čemu ćete uživati. Bilo da se radi o putovanju ili omiljenom hobiju, tek okolnosti Vam idu na ruku.

 

RAK LAV DEVICA
Humor je samo kompenzacija za nezadovoljstvo. Ima toliko razloga zbog kojih niste u formi, a najvažniji je zdravstveni. Ako planirate putovanje, nećete se pokajati, očekuje Vas mnogo zanimljivih dana. Emotivna situacija se okreće u Vašu korist, izvukli ste najviše, ali ne rešavate ovaj problem jer nemate petlju. Prepucavanja sa stalnim partnerom Vas iscrpljuju. Ljubavni život traži promene. Mogući su propusti, jer ste sebi zadali više nego što možete da obavite. Rešavate problem od koga zamalo da odustanete. Pošto se retko povlačite, odlučujete da završite davno započete planove.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Očekuje Vas veliki uspeh. Radosna vest će ulepšati ovaj dan. Dosta ste činili drugima. Sad je red i Vama da se vrati. Sreća Vas prati na svakom koraku. Mnoge Vage je neće biti svesne. To je njihov problem. Neočekivano se javlja preduzimački duh praćen kreativnim talentom. I danas ste u fazi ekspanzije. Pred Vama su veliki poduhvati i još veći uspesi. Sjajni ste. To misle svi, pa i »On«! Lepi dani. Dugo ste u stanju bolesti. Sklonost ka virusima i smanjena otpornost organizma u kombinaciji sa nervnom razdražljivošću imaju tendenciju da poprime ozbiljnije razmere. Morate čuvati nervni sistem.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Emotivni problemi su posledica stidljivosti. Na sebe prebacujete sve obaveze. Okolina to oberučke prihvata. Vi to kasno primetite. Morate u startu znati da se postavite. U protivnom nezadovoljstvo. Savetuje se odmerenost ukoliko želite da izbegnete skandal u svom okruženju. Nije isključeno da upravo to hoćete, jer Vam je postalo dosadno. Sve se dešava uobičajenim redosledom, pa valja napraviti malo haosa. Neke nejasnoće i pogrešne procene su za Vama. Trenutno ste okrenuti sticanju. Jedino novac može da Vam povrati samopouzdanje i dobro raspoloženje. Zdravlje je krhko, emocije su Vam nestabilne.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

23:12h

Mihajlović i Tanasković pojačali SPS

   


     


FastCounter by LinkExchange