[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 26. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


25. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Očekuje Vas uspeh u svim oblastima vezanim za pragmatične stvari. Na emotivnom planu lutanja su postala normalna pojava. Nerealna očekivanja unose u Vas nervozu. Krenite na put i bavite se sportom. Posao Vam ne zadaje brige, odvija se sa lakoćom, kao i sve ono što zavisi isključivo od Vas. Kad treba umešati druge, a daleko bilo partnera, tada iskrsavaju problemi. Pogrešno ste izabrali. Kao zapeta puška spremni ste da jurnete u akciju. Ali, ono što je evidentno su brzopletost i nervoza. Još kad tome dodate sklonost ka virusnim infekcijama! Od planova nemojte mnogo da očekujete.

 

RAK LAV DEVICA
Emotivna potištenost posledica je mesečevog uticaja. I ranije je postojao isti problem ali ne kao danas. Postavljate sebi pitanje, zbog čega se vezujete uvek za pogrešne osobe? Ili ste Vi pogrešni. U fazi ste asketskog života. Jednom poročnom i raskalašnom Lavu to pada teško, ali mora da se pomiri sa situacijom. Nezadovoljstvo razvojem emotivnih dogodovština je nezadovoljstvo sobom. Greške su normalna stvar za druge, ali ne i za Vas. Do ludila Vas dovode promašaji, posebno oni izazvani lošom procenom. Tešite se, imaćete vremena da je ispravite. Zbog propusta ćete dugo stagnirati.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Uspeh možete očekivati u umetničkom radu, ali ne i praktičnoj strani života. Mnogo očekujete i planirate. Pošto Vam to ne pada s neba, razočarenja su neminovna. Čuvajte novac, opasnost od finansijskog kolapsa. Postoji mogućnost da započnete vezu značajnu za budućnost. O kakvoj se vezi radi zavisi od pojedinačnog slučaja. Da li će to biti poslovna saradnja ili nova ljubav, ostaje Vam da vidite. Tek, budite strpljivi. Događaji nagoveštavaju povoljan ishod. Istina je spora, ali dostižna. Jedino šta može da Vas spreči u akcijama je bolest praćena malaksalošću. Zadovoljni ste vestima o novom poslu. Zatišje u ljubavi.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Neke važne probleme ste rešili, ali ostaje onaj na prvi pogled nerešiv. Tiče se para. Iako ste racionalni kad su one u pitanju, prosto ne znate kuda odlaze. Ne budite zlopamtilo, zažmurite i oprostite. Ukoliko želite da dođete do duševnog mira, morate da se podvrgnete ozbiljnijoj psihoanalizi. Ako smatrate da Vam stručnjak nije potreban, potražite besplatnog savetnika. Očekuje vas ljubav. Česta promena raspoloženja kao i energetskog stanja. Ovo proleće tako utiče na Vas. Dugo ste mu se radovali, a kad je došlo nemate snage ni volje da u njemu uživate. Izađite u prirodu, nadišite se.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

   


     


FastCounter by LinkExchange