[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 24. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


23. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI
Morate biti oprezni u proceni svojih mogućnosti. Preteran rad škodi zdravlju. U novoj oblasti ste predvodnik naprednih ideja. Sa uspehom započinjete projekat, a da unapred znate da ga nećete završiti. Svesni da iz trenutne situacije morate izaći oslanjajući se isključivo na svoje mogućnosti, ulažete dodatni napor i rešavate problem. Na poslovnom planu se ukazuju nove šanse, ali emotivni trpi zastoj. Na posao gledate iz sopstvenog ugla ne uviđajući svoje slabosti. Tako je i što se emocija tiče. Analizirate ih, a da pri tom ne uviđate sopstvenu grešku. Budite objektivniji prema sebi, pa ćete imati uspeha.

 

RAK LAV DEVICA
Dan provodite raščišćavajući poslovno - partnerske odnose. Ponuđenu saradnju ne prihvatate, želite sami da povlačite konce bar kad je posao u pitanju. Nezadovoljni ste, izabrali ste pogrešnog partnera. Vama se svašta dešava. Emotivna situacija je katastrofalna, a i organske prirode evidentne. Osećate se sputano, ali ne želite da Vas drugi vide u takvom stanju. Samoća je pravi izlaz, ali i bekstvo od problema. Morate biti svesni slabosti, ako želite da rešite »svoj slučaj«. To će Vam teško pasti, pošto sebe ne samo da volite, već prosto obožavate. Za sve što Vam se dešava u poslednje vreme, krivi ste sami. Uspeh na poslu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Odjednom Vam je sve postalo kristalno jasno i moguće. Pošto ste okruženi osobama koje ne samo da ne pomažu, već odmažu, morate se sami izboriti za svoje mesto u društvu. Važno je da ste emocije razjasnili. Pošto stvarnost nije ružičasta, a posla imate preko glave ostaje Vam da se prepustite iluzijama. Podsvest želi jedno a okolnosti nameću nešto sasvim suprotno. Na Vama je da li ćete prihvatiti Niste ni pomišljali da će Vam se ovo desiti, što Vam se danas dešava: stižu gosti, pokloni, pa i veći novčani dobitak. Želite da poletite od sreće. Nemojte sve emocije da potrošite na novac, mislite i na ljubav.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Više uživajte u životu. Vama to teško pada. Suviše podozrivo gledate na svoju situaciju i unapred se brinete za ishod. Na okolnosti malo možete da utičete, a na trenutno raspoloženje mnogo, opustite se. Pošto imate bujnu maštu, koja može da učini svašta, moguće je a stvorite epohalno delo. Realnije je da ćete učiniti sebi svojstvenu glupost samo da privučete nečiju pažnju. Problemi sa nervnim sistemom.

Osećanje neshvaćenosti je normalna pojava sa kojom ste se saživeli. Nezadovoljni raznim vrstama komunikacije, okrećete se prijateljima sa kojima pokušavate da analizirate problem. Bolje više izlazite.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

18:26h Proslavljen Lenjinov rođendan
   


     


FastCounter by LinkExchange