[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 20. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


19. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Odličan period za sticanje, bilo da se radi o materijalnim ili duhovnim vrednostima. Neki će dati prednost ovim prvima, ali će biti u situaciji da mnogo troše. Razmenjujete iskustva sa prijateljima. Puni ste optimizma i želite da završite ono što ste započeli. Budite manje egoisti, naročito prema partneru. Zar niste primetili da pokušava da izmakne Vašoj kontroli. Donesite definitivnu odluku. Sami ste sebi najgori neprijatelj. Kukate nad sopstvenom sudbinom i sami sebe sažaljevate. Morate pod hitno da prevaziđete ovo stanje i da se osvrnete oko sebe. Ni drugi nisu u boljoj poziciji.

 

RAK LAV DEVICA
Bavite se sobom i onim stvarima, koje Vama pričinjavaju zadovoljstvo. Pod uslovom da u tome ne preterate, ispravno ćete postupiti. Bićete u situaciji da inspirišete druge da Vam pruže pomoć u poslu. I dalje nižete uspehe. Stalo Vam je ne samo do toga da Vas okolina ceni već i do novca. Morate voditi računa o onome od čega se živi. Uspeh u poslu, ali budite manje arogantni i prepotentni. Period je povoljan za one koji se bave pravima, filozofijom ili proučavaju strane jezike. Postići ćete u ovim oblastima uz minimum napora maksimalne rezultate. Budite oprezniji nego inače u poslovima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Imate osećaj da Vam novac klizi iz ruku. Osećaj je ispravan jer želje su Vam mnogo veće od mogućnosti. Uspešno se oporavljate od bolesti. Mnoge Vage imaju problema sa muškom osobom. Manje pričajte, više radite. Mnoge usamljene Škorpije će napokon shvatiti prednost života u bračnoj zajednici. Ukoliko nisu legalizovale vezu, eto prilike! Ako ovih dana sklapate brak, šanse da imate koristi od te veze su veće. Ušli ste u nov posao, u kome do izražaja dolaze Vaše organizatorske sklonosti. Na izvestan način ćete se i emotivno srediti. Svojim nezadovoljstvom ste uticali na porodične odnose, svi pate.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto ste nezadovoljni svojim emotivnim životom maštaćete kako da prevarite partnera. To nećete učiniti, jer ste osoba koja igra ferplej. Ako to uradite, prekinućete sadašnju vezu. Čeznete za ljubavlju. Rešavate porodične i imovinsko pravne probleme. Potreba za sigurnošću materijalne prirode je naglašena. Nesigurnost i neraspoloženje vešto prikrivate. Živite pod unutrašnjim pritiskom. Nervoza. Shvatate da jedino menjajući ambijent možete sa uspehom da se oporavite od stresa, koji ste potisnuli. Planirate putovanje. Saznanje da na neke stvari teško možete da utičete Vas dovodi u očaj. Družite se.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

   


     


FastCounter by LinkExchange