[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 18. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


17. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskopo za utorak

OVAN BIK BLIZANCI
Aktuelan problem iziskuje puno snage i izdržljivosti koje Vam trenutno nedostaju. Samo tako možete protumačiti osećanje razdražljivosti i sputanosti. Obuzdajte se kako ne biste povredili nekoga. Pred Vama je uspešan dan, posebno na poslu. Ne možete da se požalite ni na druge segmente života. Sve držite pod kontrolom. Partner je podlegao Vašim čarima. Brigu Vam zadaje neizvesnost. Postali ste pravi racionalista. Ponašate se praktično, zrelo i odgovorno. Iskoristite momenat za donošenje važne odluke, koja zahteva radikalne promene. Do skora za to niste imali petlju.

 

RAK LAV DEVICA
Neko ili nešto Vas sputava u akcijama. Samoća Vam prija jer imate osećaj da Vas okolina energetski iscrpljuje. Nije Vam teško da radite, ali Vam teško pada poslušnost. Očigledno ste neshvaćeni. Kad nešto naumite ne odustajete ni po koju cenu. Da bi ostvarili cilj, morate se bezobzirno nametati okolini. Ukoliko želite da budete zadovoljni i da normalno funkcionišete, morate biti humaniji i tolerantniji. Ukoliko iskrsnu emotivni problemi, budite na njih spremni. Na trenutnu situaciju gledate iz drugačijeg ugla, što smeta osobi koja je pored Vas. Pokušajte da razumete partnerov stav i promenite svoj.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Za fantastično raspoloženje možete da zahvalite planetama, koje Vas štite i čine zadovoljnim. Radite ono što Vam prija. Nemojte se ljutiti ako Vas neko stalno izbegava. Osećanja nisu uzajamna. Na momente ste zadovoljni, srećni i veseli, da bi uskoro nastupilo suprotno stanje. Česta promena raspoloženja je posledica direktnog mesečevog uticaja. Ne brinite, nezadovoljstvo je prolazno. Usaglasili ste se ne samo sa partnerom, već i sa samim sobom. Čim stvari krenu nizbrdo, ne želite da prihvatite svoj deo odgovornosti. Suprotna strana je dugo trpela, pa joj je na kraju pukao film.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ograničenja na sve strane. Niste u stanju da donesete ispravnu odluku. Ne verujete dovoljno sebi. Mislite da bi bekstvo od problema uticalo na povoljniji ishod događaja. Grešite, krivica leži u Vama. Dobro se osećate, zadovoljni ste i reklo bi se srećni. Razloga za ovakvo stanje ima više. Glavni je taj što Vam je osoba do čijeg mišljenja ukazala na Vaše stvarne vrednosti i koliko Vas ceni. Opustite se uživajte. Nemate jasnu predstavu o tome šta hoćete i koliko možete, pa nije ni čudo što je sve maglovito. To Vam prija jer čim je sve kristalno jasno, Vi počinjete da osećate dosadu. Očekuju Vas lepa iznenađenja!

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

   


     


FastCounter by LinkExchange