[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 14. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


13. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Bićete u situaciji koja zahteva brzo reagovanje. Da ćete izvući maksimalnu korist niko ne sumnja. Pošto se nalazite u plus fazi , pokušajte da iz nje izvučete maksimum. Optimista ste s razlogom. Nova šansa za napredak je na vidiku. Vreme je odlično za bavljenje hobijem ili intelektualnim poslovima. Na materijalnom planu stvari ne idu kako očekujete. Saznanje da ste prema nekome gajili uzaludne simpatije dovodi Vas do očaja. Ukoliko razmišljate o promeni posla, nastupio je pravi čas. Srećne okolnosti Vam idu na ruku. Posedujete dovoljno znanja i prakse, tako da neće biti nikakvih problema. Rado prihvatate nove obaveze.
 
RAK LAV DEVICA
Zaokupljeni ste detaljima. Budite oprezni, jer Vam suština problema može promaći. Posvećenost poslu će uroditi plodom. Uspeh postižete na svim poljima izuzev emotivnog. Partner nije potpuno iskren. Odlično kapirate stvari, pa zahvaljujući inventivnosti, postižete zavidne rezultate. Bićete u situaciji da se fantastično osećate. Neko će Vas obradovati na direktan ili indirektan način. U toku dana je moguća pojava napetosti, koju Vi uspešno savladavate. Shvatate da se odlično osećate i da posle dužeg perioda možete dobro da funkcionišete. Uspešno ste prebrodili krizu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Teško Vam je da se sastavite sa samim sobom. Ko Vam je kriv kad teško donosite odluke. Trebalo je nešto odavno da presečete, ali tešite se da nikad nije kasno. Oslušnite svoje želje. Budite istrajni. Pošto posedujete neizmernu stvaralačku snagu, nema sumnje da ćete je realizovati. U tom kontekstu ostvarujete neobične kontakte i brojna poznanstva. Još uvek niste načisto kad su emocije u pitanju. Sve Vam ide od ruke. Sa partnerom ste sklopili primirje i usaglasili se sa njegovim slabostima, sa saradnicima odlično funkcionišete. Šta hoćete više? Mnogi Strelci nadu polažu u nov poslovni projekat.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sve Vam pada teško. Smatrate da u životu dobijate manje nego što ste zaslužili. Ne dozvolite da Vas obuzme samosažaljenje već se setite da u sebi imate dostojanstva. Ne obazirite se na protivnike. Uzbuđenja i iznenađenja na sve strane. Bar ne možete da se požalite da Vam je dosadno. Pošto imate više simpatija, koristite svaku od njih po potrebi. LJubav je trenutno za Vas najbolji lek.

I dalje ste u dobrom fazonu. Sve ukazuje na to da idete linijom prosperiteta. Zaslužili ste da Vam krene. Nude Vam se primamljive ponude sa svih strana. Partner i šef vide u Vama osobu koja obećava.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

   


     


FastCounter by LinkExchange