[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS JAVNOSTI” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 9. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


08. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI
Optimistički pristup problemu je evidentan, pa ćete ga lakše prebroditi. Ukoliko ste u prilici da rešavate stambeno pitanje, pravi je momenat, nemojte da upropastite niz povoljnih šansi. Upala mišića. Već duže vreme ste u lošem faznu. Na materijalnom planu su evidentni promašaji. Krivicu za to delimično snosite sami, a delom su više okolnosti uticale da se sve ne odvija željenim tempom. U potrazi ste za novim sadržajima Vaša snalažljivost dolazi do izražaja. Finansijski dobitak će biti normalna pojava. Morate opreznije postupati i manje pričati, jer postoji opasnost od nepotrebnih uzbuđivanja.

 

RAK LAV DEVICA
Koristi možete imati oslanjanjem na vlastite snage. Čim se uzdate u druge, eto problema. Okolina je mislila da ste daleko slabiji, ali ćete ih danas šokirati snagom svoje ličnosti. Probleme rešavate lako. Do svega morate da dođete vlastitim trudom. Imate osećaj da Vam ništa ne pada s neba. Pošto Vam danas prija neka vrsta samoće, pokušajte da se izolujete. Napunićete baterije za nove radne pobede. Menjate iz korena pristup problemu. Uspeh je neminovan. Izvestan problem sami ne možete rešiti, pa se obratite prijateljima. Stvarate nove životne prilike. Krenuli ste s mrtve tačke.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Situacija nije ružičasta, ali pošto ste okrenuti javnosti, nemate vremena da se udubite u "svoj slučaj". Hvata Vas panika, jer ste na različitim talasnim dužinama sa partnerom. Nikako da se usaglasite. Loše se osećate. Nije ni čudo kad ste se poslednjih dana preforsirali. Pošto ste imali sijaset emotivno poslovnih problema, vest o odlasku na put će Vas prijatno obradovati. Susret sa dragim ljudima. Ukoliko ste nekoga isprovocirali i ozbiljno naljutili nije ni čudo. Zdravstveno stanje, posebno psihičko, se nalazi u totalnom haosu. Razmišljanja o kupoprodaji nekretnine su više nego moguća.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Partner može da Vam bude od izuzetne koristi kad je važan problem u pitanju. Od njega ste digli ruke, ali on ne samo da hoće već i može da pomogne. Ne dozvolite da lažni ponos uprska stvar. Bićete u situaciji da se dodatno uznemiravate. Zdravlje koje je ionako bilo loše danas se još više pogoršava. Treba da znate da postoje ustanove koje rešavaju ovaj problem, pomoći će da ga uspešno rešite. Puni ste snage i želje da se borite sa problemima, ali već na prvom koraku se povlačite. Pošto su evidentni problemi na nivou ličnosti, pokušajte da se osamite i da razmislite gde grešite. Odmorite se.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

18:15h

Utisak koji klijent ostavlja utiče na poslovni uspeh

19:30h

Horoskop za nedelju

      


FastCounter by LinkExchange