[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS JAVNOSTI” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 7. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


06. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Učinićete sve kako bi ispunili svoje naglašene estetske težnje. Mnogi Ovnovi umetničke duše će u tome u potpunosti uspeti, jer oni sve što zamisle ostvare. Oni drugi će biti pasivni posmatrači. Pošto je Vaša emotivna veza sve nesigurnija, postali ste nestrpljivi. Želite da znate na čemu ste. Po svaku cenu partnera stavljate pred svršen čin, ali i on Vas. Mnoge nejasnoće ćete razjasniti. Ukoliko se uhvatite u koštac sa rešavanjem teške poslovne, ali i druge problematike, uspeh je više nego moguć. Iako ste na svoju ruku, to Vam neće smetati da sa lakoćom kontaktirate sa svima. Rešavate važan zadatak.

 

RAK LAV DEVICA
Rešavate neke odnose sa prijateljima i raščišćavate situaciju. Čim se postavlja pitanje, koliko ko daje i šta je ko učinio da bi neka veza opstala, čim počnete da merite, najbolje je svemu okrenuti leđa. U svemu što Vas okupira želite da imate odrešene ruke. Smetaju Vam uplivi sa strane, posebno kad se svode samo na reči. Dosta Vam je pridika i saveta. Ono za čim žudite je konkretna pomoć. Nervoza. Saradnici miniraju neke Vaše ideje, ali to Vam ne smeta da ih ostvarite. Pošto ste nenametljivi ali uporni, uspeh će biti na Vašoj strani. Postavlja se pitanje da li je sve vredelo truda - mnogo buke ni oko čega.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Možete da odahnete. Brige i problemi su za Vama. Svesni ste da ponovo vladate situacijom na svim poljima. Dokle će to da Vas drži? Pa zna se: dok ima bude bilo para. U protivnom nervoza i netolerantnost. Postižete uspeh, a on Vas stimuliše da počnete sa planiranjem budućnosti. Na sugestivan način ubeđujete okolinu u svoje ideje. Onaj do koga Vam je stalo imun je na Vaše kvalitete. Upravo to Vas izluđuje! Pred Vama je izuzetno uspešan dan, pod uslovom da se usmerite na nove poslovne poduhvate. Ne propuštajte prilike, posebno kad su ugovori i novčane transakcije u pitanju. Skoro neće sve teči tako glatko kao sada.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Od izvesnih događaja ste mnogo očekivali. Situacija se iskristalisala, pa je očigledno da ste precenili i sebe i druge. Potreba za ljubavlju je izražena, ali zbog Vaše stidljivosti, to niko ne primećuje. U totalnom ste haosu. Nepovezano razmišljate i na sasvim ste pogrešnom putu kad je neprijatnost koju okolina nameće u pitanju. Hteli to ili ne morate se prilagoditi novim životnim uslovima. Morate biti praktičniji i realniji ako želite da opstanete. Pokušajte da nesporazume sa strane ne gušite u sebi. Svađajte se. Biće Vam bar lakše, jer ćete izbeći psihosomatske tegobe kojima ste skloni.


     


FastCounter by LinkExchange