[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS JAVNOSTI” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 2. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


01. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI
Svađalački ste raspoloženi. Loše postupate prema bližnjima, jer očigledno je da se nalazite u disproporciji sa sobom. To Vam se često dešava, iako znate da rezultata nema, a uzbuđenja i nerviranja previše. Dobro raspoloženi u prijatnom društvu provodite dan. Za divno čudo dugo Vam niko i ništa nije odgovaralo, pa ste počeli ozbiljnije da sumnjate u sebe. Uživajte u ovom trenutku, neponovljiv je. Pošto Vam je proces mišljenja ograničen, ne donosite nikakve značajne odluke i ne preduzimajte nove akcije. Partnera pokušajte da izbegnete, jer niste spremni za duel. Vi ste sada nešto zabrljali.

 

RAK LAV DEVICA
Emotivnost je naglašena, ali i želja da od drugih dobijete malo nežnosti. Bili ste suviše izloženi neprijatnim udarcima sa strane. Neko ih lakše podnosi ali kod hipersenzitivnog Raka stradaju nervi. Raspoloženi ste i iznad svega optimistički nastrojeni. Svi aduti za takvo stanje su tu. Ono što Vam pričinjava veliku radost je poslovno-materijalna ekspanzija, a partner je još na tankom ledu. Loše se osećate, neraspoloženi ste i neprijatni. Morate izbegavati sve osobe, sa kojima niste bliski, jer one mogu pogrešno protumačiti Vaše ponašanje. Samoća je danas najbolji lek za sve.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Dobro se osećate, što znači da trošite. Pošto je izvor prihoda mali, a apetiti ogromni, budite oprezni da ponovo ne zapadnete u finansijsku krizu. Svesni ste svih partnerovih kvaliteta, ali se stalno svađate. Ulažete maksimalne napore, a postižete minimalni rezultat. Trenutno se mirite sa ovakvim stvarima, jer događaji obećavaju veliki preobražaj, nabolje. Ucenjivanjem možete biti upleteni u prljave radnje. Niko kao Vi ne ume da uživa u životu. Razbaškarili ste se u želji da sebi kompletno ugodite. Kad zadovoljite sve svoje prohteve, setićete se i osoba pored Vas. Nema frke, oni Vas dobro poznaju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Loše se osećate, jer ste izloženi mentalnoj ili emotivnoj patnji. Delimičan razlog za to možete naći u problemima s krvotokom i anemijom. Pravilna ishrana u kombinaciji s vežbama pomoći će. Uspešno se oporavljate posle preživljenog nervnog sloma. Sa zakašnjenjem se pitate šta Vam je to trebalo. Precenili ste i sebe i osobe iz okruženja. Najviše Vas boli što ne možete nikome da verujete.

Emotivni ste i podložni raspoloženju sredine. Ako se družite s vedrim ljudima zdravih rezona i Vi ćete se tako osećati. Ne dozvolite da Vam »nazovi autoriteti« ispiraju mozak. Bežite od njih i od tračeva.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

18:08h Hrvatima je Persija postojbina
18:03h Pola veka radnih akcija

19:30h

Horoskop za nedelju

   


     


FastCounter by LinkExchange