[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS JAVNOSTI” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 31. mart 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


30. Mar 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Idealizujete partnera, što je dobro. Postoji mogućnost virusne infekcije, pa treba biti oprezan, jer je bar možete ublažiti, ako ne i sprečiti. Imate prevelike planove, pa će biti belaja, ako ih ne ispunite. Ukoliko pokušate da rešite ljubavnu zamku, uspećete, ali na svoju štetu. Već duže vreme ste u dilemi kad je voljena osoba u pitanju. Tu ste potpuno u pravu. Promenite li mišljenje, biće nepovoljno po Vas.
Bićete u situaciji da nekoga ubeđujete. Koliko ćete biti uspešni zavisi ne samo od Vas već i od druge strane. Ako je pred Vama Škorpija, teže ćete sa njom izaći na kraj. I sa Devicom stvari nisu najbolje.

 

RAK LAV DEVICA
Ako ste prebrodili jučerašnju krizu, možete se nadati boljim vremenima. Vaše šašave« reakcije su rezultat oronulog zdravlja. Pozabavite se svojim psihičkim zdravljem, dosta ste mislili na tuđe probleme. I dalje ste uspešni. Lavovski jurišate u akciju, jer ste stimulisani ne samo moralno već i materijalno. Iako većina Lavova ima partnera, koji ih ne razume, neće se svi odlučiti da ga promene. Iako ste poprilično razdražljivi, postižete ono što ste naumili. To činite nenametljivo. Sve u svom stilu! Vaša deviza je «tiha voda breg roni«. Protivnika ćete ubediti da postupi po Vašim zamislima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Kao po običaju živite u oblacima, ali situacija Vas nagoni da se sve češće spuštate na zemlju. Ti skokovi iscrpljuju Vaš ionako preosetljiv nervni sistem. Prihvatajte podjednako i dobre i loše stvari. Morate oprezno postupati, kad je posao u pitanju. Ne dozvolite da dođete u situaciju zbog koje se kasnije možete kajati. Pošto ćete nekoga uspešno pridobiti za sebe, zajedno ćete lakše ostvariti ideje. Danas ćete imati više sreće nego pameti. Rešićete važan problem od koga ste mislili da odustanete. Sreća Vas prati na sve strane. Uživajte u njenim blagodetima i ne pitajte se zašto je to tako.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto ste akter burnih događaja, nije Vam dosadno. Nećete imati vremena da mislite na sebe i na lične probleme. Kao po običaju nesebično služite drugima, jer nemate privatni život. O ljubavi samo maštate. Jadne Vodolije! Nije Vam lako da se nosite sa Vama neprijateljskim mesečevim uticajima. Često menjate raspoloženje i nesigurni ste. Prosto ne znate da li da se družite ili izolujete. Napokon ste u svom elementu. Malo Vam zadaje problema oslabljen imunitet, ali zato mašta radi preko svake mere. Sve u stilu vladara Riba-Neptun, koji je zaslužan za ideale i normalno, razočarenja.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:40h London: Na pomolu nova verzija leka za potenciju
   


     


FastCounter by LinkExchange