[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS JAVNOSTI” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 29. mart 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


28. Mar 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Divno ste raspoloženi, zadovoljni, a većina pripadnika ovog vatrenog znaka i zaljubljeni. Šta hoćete više! Opustite se i uživajte u blagodetima života. Nije poželjno opterećivati se nekim stvarima. Doživljavate prijatne trenutke. Pošto ste doneli po Vas najpovoljniju odluku, zadovoljni ste. Dokle će to da Vas drži neizvesno je. Kad bolje razmislite ništa nije izvesno. Znači, opustite se i uživajte. Sve Vam ide od ruke. Postižete uz minimalan napor maksimalan uspeh. Ukoliko budete objektivniji i skromniji poći će Vam za rukom da sačuvate živce. Razloga za paniku nema, ali nervni sistem je na udaru.

 

RAK LAV DEVICA
Dok poslove obavljate rutinski, razmišljate o desetim stvarima. Nezadovoljni ste okruženjem, besparicom, jednom rečju svim i svačim. Bar kad biste mogli da odete u kupovinu i na taj način se oslobodite stresa. Rezoni su Vam ispravni. Zahvaljujući njima, ali i ličnom šarmu, postižete uspehe. Zadovoljni ste. Pošto u takvom stanju mnogo pričate, savetuje se oprez. Neko će možda pogrešno protumačiti Vaše reči. Pošto okolnosti ograničavaju slobodu kretanja to Vas dovodi do ludila. Imate osećaj kao da Vas je strpljenje izdalo. Kao da ne vidite izlaz iz trenutne situacije koja dugo traje. Opustite se i uživajte!

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
U svom ste elementu. Funkcionišete onako kako najbolje umete. Vredni ste i hiperaktivni. Uspeh Vas očekuje u raznim vidovima komunikacije. Prešli ste opet preko nekih partnerovih kikseva. Neka Vas ne uznemiri bolest koja menja neke planove. Poslednjih dana ste bili hiperaktivni. Nije ni čudo što se loše osećate. Tešite se jer od svih astroloških znakova imate najjaču moć regeneracije. I dalje se sve odvija po planu. Na poslu držite sve konce u rukama. Uspeh je evidentan, a priznanje može da usledi, ali i da izostane. Neka Vas to ne sekira. Pažnju usmerite na najbliže, zapostavili ste ih.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Mogući su zdravstveni problemi vezani za lošu cirkulaciju. To još više potencira ionako loše raspoloženje. Pošto su razlozi u nedovoljnom kretanju, savetuje se veća fizička aktivnost. Bavite se sportom. Promenljivog ste raspoloženja i više volite samoću. Muzika i knjiga su odlično društvo. Predah pomaže da se oslobodite napetosti i da prikupite energiju za suočavanje sa jednim važnim događajem. Pokušajte da se maksimalno opustite i uživate u nezaboravnim trenucima. Niste očekivali povoljan ishod jednog događaja. Pošto se on desio delite radost s najbližima. Ne oklevajte, prihvatite novi posao.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

   


     


FastCounter by LinkExchange