[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS JAVNOSTI” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 25. mart 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


24. Mar 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Promenljivo raspoloženje. Na momente vladate situacijom, da biste uskoro izgubili tle pod nogama. Nervozni ste i napeti. Strepite od izvesne situacije. Pošto ne možete na to da utičete, okrenite se sebi. Nezaboravni trenuci s voljenom osobom. Nalazite se u situaciji kad bujna mašta i idealističke sklonosti događaje i ljude čine lepšim nego što su. Kad izađete iz te faze bićete malo razočarani. Dan je povoljan za biznis i zaključivanje ugovora. Pravi je trenutak da se suočite sa neprijatnom poslovnom situacijom. Ako to ne učinite sada, problemi će se nagomilati i postati nerešivi. Putujete.

 

RAK LAV DEVICA
Vredno radite, ali još nisu vidljivi rezultati, bar kad je novac u pitanju, pa Vas hvata kao po običaju panika. Što se tiče sigurnosti i stabilnosti nervnog sistema ne sekirajte se, sve je u redu. Više se krećite. Stanje napetosti je evidentno, ali se postavlja pitanje dokle ćete moći da ga izdržite? Pošto se nalazite pred rešenjem značajnog problema nije ni čudo što ste nervozni. Plašite se neuspeha. Bolje se opustite. Pred Vama je uspešan dan. Možete slobodno da po njegovom završetku sumirate rezultate. Sve što ste zamislili ostvarićete. Zato megalomanski zamišljajte što više. Važan problem je rešen.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Imaćete sreće u svim segmentima života koji uključuju maštu i lepotu. Što se tiče surove stvarnosti nemate petlju da joj pogledate u oči. Okolini smeta ova Vaša osobina. Kao da ne razumete potrebe drugih. Pošto se emotivna situacija ne odvija po planu okrećete se radu. Tu stvari stoje pod kontrolom, iako se preterano trošite. Ipak, pazite na zdravlje. Savetuju se veća doza realnosti i odmor. Nezadovoljni ste razvojem događaja, ne osećate se dobro, napeti ste i nervozni. Imate osećaj kao da Vas neko koči u akcijama i minira rezultate Vašeg rada. To stanje je prolaznog karaktera. Okrenite se hobiju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Prosto cvetate. Sve se odvija kako ste zamislili. Plašili ste se bez razloga kako će ispasti izvesna situacija, ali se sve super završilo. Pomalo ste stidljivi i prikrivate osećanja. Ako ste veseli, to je maska. Originalni ste! U sve što radite unosite ličnu notu. Mislite da okolina ne zapaža Vaše postupke jer ste nenametljivi, ali pogledi znatiželjnika su uprti u Vas, neko želi da Vas spreči u akciji. Ne dajte se! Ne paničite ukoliko iskrsnu ljubavni problemi. Znači da ste negde pogrešili. Ili ste idealizovali voljenu osobu, ili ste napravili kiks. Morate se suočiti sa situacijom i pogledati istini u oči.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

   


     


FastCounter by LinkExchange