[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS JAVNOSTI” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 18. mart 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


17. Feb 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Savladaćete važan problem. Shvatili ste da je napad najbolja odbrana pa funkcionišete u tom fazonu. Budite oprezni kako ne biste precenili svoje mogućnosti, možete izazvati poremećaj nervnog sistema. Vaš ljubavni život podleže promenama i krajnje je neizvestan. Možda upravo to čini život interesantnim. Trenutno biste voleli da bude manje interesantan, a više izvestan. Uskoro ćete rešiti i to pitanje. Sklapate poznanstvo ili se udružujete i razmenjujete iskustva sa istomišljenicima. Sve u vašu korist. Morate biti oprezni kad je posao u pitanju ako se bavite privatnim biznisom. Poslovne sedeljke će pomoći.

 

RAK LAV DEVICA
Oprezni ste, pedantni, gotovo idealni. Ako nastavite ovim tempom mogu Vam porasti anđeoska krila. Sigurni u sebe, vladate situacijom pa ćete učiniti sve da ostvarite planove. I uspećete, bez pomoći. Iznenadan prijatan događaj koji može da popravi trenutno loše raspoloženje zbog poslovnih kikseva i oslabljenog zdravlja. Prebrodili ste poslovnu krizu, dolaze bolja vremena. Moguće stomačne tegobe. Ne date se nasankati. U poslu ste više nego oprezni. Unapred želite da se obezbedite i sagledavate sve alternative. Nije loše, ali ipak Vam može promaći greška. Već duže su evidentni emotivni nesporazumi.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Uživate u lepim stvarima. Pošto ste perfekcionista, smetaju Vam bračno-partnerski odnosi koji nisu idealni. Morate biti svesni da ideali postoje samo u našoj mašti. Uživajte i u sitnicama. Prija Vam naklonost okoline. Zaslužili ste da shvate koliko ste doprineli razrešenju izvesnog problema. Evidentni su poslovni uspesi, zdravstveni i emotivni kiksevi. Intuiciju niste iskoristili. Sve same laži. Privlačite prevarante i probleme. Pred Vama je naporan rad praćen nezadovoljstvom. U nešto ste polagali mnogo veće nade pa je razočaranje neizbežno. Oprez s novcem, moguć finansijski krah.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Razmišljanja su vezana za inostranstvo. U očekivanju ste vesti izdaleka. Neki planiraju da putuju, a neki očekuju goste. Raspoloženje je promenljivo. Utehu nalazite u detaljima i radu. Pazite se tračeva. Uspešna verbalna komunikacija. Sugestivno delujete na sagovornike, pod uslovom da su istomišljenici. Svojim dostojanstvenim stavom ste izazvali ljutnju mnogih. Stiže era Vodolije. Pobeda je tu! Nečemu se potajno nadate i živite u mašti. Bekstvo od stvarnosti je odličan lek za nezadovoljstvo. Ali, ima toliko toga što biste želeli da promenite. Za početak savetuje se da krenete prvo od sebe.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

      


FastCounter by LinkExchange