GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Ponedeljak 29. mart 1999.
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8,
Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar

Last update: 29/04/99 16:27 (GMT +01:00)

E-mail: glas_javnosti@abc.co.yu


 

DISKUSIJA - MESSAGE BORD


Najnovije vesti...

The Latest news... (in English)
SIMBOL PRKOSA JUGOSLOVENSKOG NARODA

Sa protestnog skupa u BeograduU Beogradu,na Trgu republike već drugi dan za redom protestni koncerti protiv NATO agresije pod nazivom"Pesma nas je održala"

Izvinite, nismo znali da je nevidljiv

Na desetine hiljada Beograđana nose na grudima, leđima i kapama nacrtane mete, prkoseći uz pesmu agresoru

Već drugi dan za redom desetine hiljada Beograđana na Trgu Slobode (Trgu Republike) prkose NATO agresiji na Jugoslaviju. Protestni koncert protiv agresije NATO pakta na Jugoslaviju pod nazivom "Pesma nas je održala" otpočeo je juče posle podne uprkos označenoj vazdušnoj opasnosti Opširnije


Saša Ćurčić u protestvovao u engleskoj "Premijer" ligi

Igram utakmicu života

Fudbaler "Kristal Palasa" Saša Ćurčić nastavio je sa protestima u Engleskoj. U derbi meču protiv Bratforda nije bio u postavi, već je na transparentom "Stop NATO bombama" šetao oko terena!

- Upravo igram najtežu utakmicu u životu. Svi Jugosloveni i ja - poručio je na britanskoj SKAJ televiziji Saša Ćurčić.


Njegova svetost patrijarh srpski gospodin PavlePatrijarh Pavle povodom agresije NATO izjavio medijima

Kosovo - najveca srpska svetinja

BEOGRAD - U nesreći koja je zadesila našu Otadžbinu napadom i bombardovanjem NATO pakta, obraćam se vlastima sviju zemalja sveta za dejstvo da bombardovanje prestane, i da se pregovorima nađe pravedno rešenje za izlazak iz nastale krize. Obraćam se vojnim i građanskim vlastima Srbije i Jugoslavije da se učini sve što je moguće da dođe do mira - izjavio je juče u Patrijaršiji za predstavnike medija NJegova svetost patrijarh srpski Pavle Opširnije


Oboreni Americki F117Kako javlja RTS

NATO avion oboren kod Gornjeg Milanovca

BEOGRAD, 29. marta - Radio televizija Srbije (RTS) javila je večeras da je jedan avion oboren na teritoriji Gornjeg Milanovca. Pilot se katapultirao i najverovatnije pao takođe na teritoriju iste opštine, javio je RTS, pozivajući se na izvore u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije. U toku je pretraga terena.

I u Somboru srušen NATO bombarder

BEOGRAD - Prema za sada službeno nepotvrđenim informacijama somborske RTV "Spektar", u noćašnjem napadu NATO na taj grad oboren je "jedan neprijateljski avion", javila je jutros Radio-televizija Srbije (RTS).

"Po svemu sudeći zločinački lešinar oboren je u ataru sela Gakovo iznad koga su oko 21 čas preletela dva niskoleteća aviona NATO ispaljujući projektile", javila je državna televizija.


Milorad Dodik poziva UN i NATO

Obustavite bombardovanje

BANJALUKA - Predsednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je Savet bezbednosti UN, NATO i sve druge međunarodne relevantne faktore "da se hitno prestane sa bombardovanjem suverene Jugoslavije i pokuša da nađe miroljubivo rešenje za sve građane Srbije i SRJ, uz poštivanje ljudskih prava i sloboda po svetskim standardima.

- Politika sile, razaranja i smrti bez obzira sa koje strane dolazila ne može biti put ka uspostavljanju istine i demokratije - navodi se u saopštenju premijera RS.


Arkan demantovao da regrutuje dobrovoljce

Na Kosovo ako dođu trupe

BEOGRAD - Komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan demantovao je u nedelju da regrutuje dobrovoljce za Kosovo.

U intervjuu Televiziji Rojters Arkan je, međutim, upozorio da će u slučaju da kopnene trupe NATO uđu na Kosovo, odmah otići tamo kako bi pomogao Vojsci Jugoslavije.

"Još sam u Beogradu, ali obećavam da ću, ako NATO trupe dođu na Kosovo, tog trenutka poći tamo", rekao je Arkan. Prema njegovim rečima, angažovanje kopnenih snaga NATO bi predstavljalo stvaranje "novog Vijetnama u srcu Evrope".


Redovne informacije iz Novog Sada i Vojvodine
http://www.vojvodina.com

Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
http://www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

   

Copyright © 1998 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.


FastCounter by LinkExchange