GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Petak 22. januar 1999.
 Broj 227
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar
Navijači Sosiedada ogorčeni na jugoslovenskog reprezentativca zbog novinskog koketiranja sa madridskim Realom

Kovačević zviždan!

Fotografija u dresu „kraljevskog kluba" i izjave u štampi uzburkale San Sebastijan, pa je vrsni golgeter bio meta nezadovoljstva publike na kup utakmici protiv Atletika

Nepromišljenost, slikanje u dresu madridskog Reala, kao i poruka predsedniku „kraljevskog kluba" preko novinskih stubaca („Dođi i kupi me!") skupo su koštali reprezentativnog centarfora Darka Kovačevića. Na burnu reakciju iz kluba nadovezala se spontana i još žešća bura na tribinama. Bujica uvreda i koncert zvižduka dočekali su jugoslovenskog golgetera preksinoć na stadionu „Anoeta". Fudbalski San Sebastijan dojučerašnjeg ljubimca „pozdravio" je salvama negodovanja pre početka utakmice osmine finala Kupa kralja protiv madridskog Atletika.

Očigledno ništa nije vredelo javno izvinjenje prvog strelca tima iz san Sebastijana, kao ni kazna i prekor uprave kluba. Poznata po vatrenom temperamentu, baskijska publika zvižducima je pratila Kovačevića i svaki njegov kontakt sa loptom tokom meča. Stoga je i potpuno jasno zašto je naš reprezentativac bio indisponiran. Real Sosiedad je poražen od Madriđana 1:2, a prema pisanju španskog lista „AS", Darko je bio najlošiji pojedinac utakmice. Ostaje nada da će Kovačević golovima u narednim utakmicama povratiti poljuljano poverenje publike i ljudi u klubu, ali takođe, dobrim igrama doprineti transferu u Real koji bi trebalo da se realizuje na leto.

Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

Copyright © 1999 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.