GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Sreda 20. januar 1999.
 Broj 225
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar
Generali NATO preneli odlučnu poruku Zapadnog vojnog saveza

Klark i Nauman oštro upozorili Miloševića

BRISEL (Beta) - Generali NATO Vesli Klark i Klaus Nauman su u Beogradu predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću preneli „odlučnu poruku" Atlantskog saveza da mora obustaviti vojno-policijske operacije širih razmera na Kosovu i „preispitati" odluke o proterivanju šefa misije OEBS Vilijema Vokera i zabrani ulaska u SRJ tužiocu Haškog tribunala Luiz Arbur, rekli su juče izvori NATO u Briselu.


Ministar Živadin Jovanović na zahtev Knuta Volebeka

Vokeru produžen rok

Melisa Fleming, portparol OEBS, najavila je za danas dolazak predsedavajućeg OEBS Knuta Volebeka u Beograd, kako bi o Vokeru razgovarao sa Miloševićem. Ona je navela da još „Nema planova da Voker ode". Vuk Drašković potvrdio da nije prisustvovao sednici na kojoj je odlučeno da se Voker proglasi „personom non grata". Juče niko nije mogao da nam potvrdi kada tačno Vokeru ističe rok za napuštanje SRJ, dok je Goran Matić na pitanje šta će se dogoditi ako šef misije OEBS ostane na Kosovu, kazao da „ne želi da špekuliše". Filip Vujanović saopštio da je šef Verifikacione misije dobrodošao u Crnu Goru.


Novi potpredsednik Savezne vlade, Vuk Drašković, najavljuje korenite političke i društvene promene

Otvoreni prema svetu i Crnoj Gori

BEOGRAD - U vremenu najtežih nedaća za naš narod Srpski pokret obnove je prihvatio poziv da uđe u Saveznu vladu i pomogne u njihovom rešavanju. Naša obaveza nad obavezama biće očuvanje Kosova i Metohije - poručio je lider SPO Vuk Drašković, sada potpredsednik Savezne vlade zadužen za međunarodne odnose i spoljnu politiku, na jučerašnjoj konferenciji za novinare.


Na Filološkom zakazan veliki zbor

Danijel Šifer dobija kabinet

BEOGRAD - Italijanistika traži prijem kod dekana za danas u 11,30 kad će mu saopštiti da 13 predavača nudi svoj otkaz ukoliko ne smeni šefa katedre, Gordanu Terić. Ukoliko se ovaj zahtev ispuni nastava bi počela 15. februara - rekla je u ime svojih kolega, Julijana Vučo na skupu studenata i profesora katedre.


Vlade Divac se juče, u prepodnevnim časovima, oprostio od Beograda i otputovao na finalizaciju dogovora sa Kingsima

Potpisaću za Sakramento!

Zakoni tržišta strogo definišu vrednost, oni su jedini relevantni pokazatelji kvaliteta. Vrednost direktno i isključivo zavisi od ponude i tražnje, a Vlade Divca, najboljeg evropskog centra, jurilo je pola NBA lige. Nadali su se Klipersi, Finiks Sansi, Denver Nagitsi, Sakramento Kingsi, Minesota Timbervulfsi...

Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

Copyright © 1998 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.