GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Sub - Ned 16.-17. januar 1999.
 Broj 222
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar
Žestok obračun policije sa pripadnicima „OVK" u Račku

Ubijeno najmanje 15 terorista

PRIŠTINA - Najmanje 15 pripadnika terorističke OVK poginulo je u jučerašnjim obračunima sa policijom u blizini sela Račak i zaseoka Petrovo u opštini Štimlje, potvrđeno nam je u Komandi policije u Prištini.


OEBS potvrdio da se vode borbe na području Štimlja

LJudi napuštaju kuće

PRIŠTINA (Beta) - Portparol Kosovske verifikacione misije (KVM) Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) u Prištini Sendi Blajt potvrdio je da se na području Štimlja vode borbe između snaga bezbednosti i separatističke Oslobodilačke vojske Kosova (OVK).


Povodom špekulacija o razmeni, predsednik Vojnog suda u Nišu Vukadin Milojević izjavio

Devetorici Albanaca produžen pritvor

NIŠ (Beta) - Predsednik Vojnog suda u Nišu Vukadin Milojević izjavio je juče da je devetorici kosovskih Albanaca uhapšenih pre mesec dana posle incidenta na jugoslovensko - albanskoj granici produžen pritvor za još 60 dana.


Juče u Požarevcu

Predsednik postao deda

Marko Milošević, sin prof. dr Mire Marković i Slobodana Miloševića predsednika Savezne Republike Jugoslavije, dobio je prinovu. Novorođeno zdravo muško dete rodila je Markova višegodišnja verenica Milica Gajić (Milanka). Porođaj je obavljen u požarevačkoj bolnici. Srećan događaj biće svečano proslavljen u Požarevcu. Ime nasledniku porodice Milošević još nije dato.


Pevač Mišo Kovač pokušao samoubistvo

ZAGREB (Tanjug) - Pevač Mišo - Mate Kovač, poznat i na prostorima prethodne Jugoslavije, pokušao je samoubistvo pucajući sebi u grudi. Prema onome što danas opširno piše zagrebačka štampa Kovač je pokušao da se ubije juče kasno popodne u iznajmljenom stanu iz pištolja marke „bereta".

 

 


Košarkaši „Hornetsa" traže od uprave da zadrži našeg inernacionalca, problem je međutim-novac

Igrači hoće Divca Šarlot nema para!

U ponedeljak startuje prelazni rok za slobodne agente

Entoni Mejson se početkom tekuće sedmice priključio pripremama Šarlot Hornetsa, na kojima se od ranije nalaze Del Kari, Rid, Bobi Fils, Trejvis Vilijams, i ruki Riki Dejvis. Po dolasku u trening kamp Hornetsa, koji se zvanično otvara u ponedeljak, Mejson je izjavio da će insistirati u razgovoru sa vlasnikom Šarlota Džordžom Šinom i menadžmentom kluba da se uloži maksimum napora kako bi se obnovio ugovor sa prvim centrom Vlade Divcem.

 

 

Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

Copyright © 1998 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.