GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 11. 5. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Rajko Golubović iz Crne Gore zadužio se 3.500 evra da bi gledao Liverpul protiv Milana

Ušao u kredit zbog finala u Atini

Navijač Liverpula iz Gojkovića pored Mojkovca Rajko Golubović podigao je kredit od 3.500 evra kako bi zatvorio finansijsku konstrukciju i otputovao u Atinu na finale Lige šampiona. Golubović je privukao pažnju javnosti tako što je želeo da proda deo imanja da bi mogao da bodri svoj Liverpul, ali prema njegovim rečima, potražnja ruskih državljana za zemlju u Crnoj Gori naglo je splasnula, te je poseta banci bila jedino rešenje.

Kako je do ulaznice za duel Liverpula i Milana gotovo nemoguće doći regularnim putem, Gojković je spreman da je kupi kod tapkaroša, mada je svestan da će ga to zadovoljstvo koštati između 1.000 i 1.500 evra.

- Znam da su ulaznice kod tapkaroša izuzetno skupe, ali za mene je najbitnije da održim reč. Još posle utakmice protiv Barselone prijateljima sam rekao da ću prodati zemlju kako bih gledao Liverpul u finalu Lige šampiona, tako da sada ne smem da se brukam. Bio sam spreman da prodam deo imanja, ali kako je interesovanje Rusa za kupovinu zemlje lagano splasnulo, podigao sam kredit od 3.500 evra, što će mi verujem biti dovoljno za ceo aranžman - kaže Rajko Golubović.

Navijač Liverpula iz Gojkovića naglašava da za engleski klub navija još od malih nogu.
- Imam 42 godine, tako da Liverpul pamtim još iz vremena kada je u njemu igrao Kevin Kigen. Jedina mrlja u klupskoj istoriji je ono što se dešavalo na Hejselu u finalu protiv Juventusa. Ipak, klub ima dušu, a navijači su posebna priča.

- Čini mi se da takvu atmosferu mogu da naprave jedino navijači sa Enfilda i, naravno, moji "grobari". Dok sam studirao u Beogradu, redovno sam odlazio na južnu tribinu, a nikada neću zaboraviti utakmicu protiv Dinama koja je završena rezultatom 2:2. To je bilo fenomenalno - priseća se Golubović.

S. R.


vesti po rubrikama

^sport

Selektor mladih Miroslav Đukić saopštio širi spisak za EP
Četiri igrača iz Zvezdine škole uskoro u prvom timu
Partizan pobedom u Napulju blizu plasmana na fajnal-for
Rajko Golubović iz Crne Gore zadužio se 3.500 evra da bi gledao Liverpul protiv Milana
Počela nervoza i u srpskoj ekspediciji na Mont Everestu
"Delije" zovu na humanitarni koncert u nedelju na "Marakani"
Ana Ivanović u četvrtfinalu turnira u Berlinu