GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 13. 3. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Donosite odluku koja iz korena menja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rešavate da nevoljama okrenete leđa. Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema. Škorpija može ovih dana biti aktuelna. Prelazite preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore i sitnih laži. Bacate joj se u zagrljaj. Strah od promena postoji, ali morate malo i rizikovati. Samo tako ćete uspeti, biti srećni, pa i bogati. Posedujete puno snage za borbu sa problemima; još kad tome dodate nečiju podršku... Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Malo Blizanaca ima finansijske probleme. Poslovni "bum". Ukoliko preterate sa zadovoljstvima, zdravlje može biti na udaru. Sklonost ka holesterolu i ostalim zdravstvenim problemima može se kontrolisati.

 

RAK LAV DEVICA
Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Barem vam nije dosadno. Odnose sa ljudima gradite na poverenju. Pošto ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu koja se zove - sumnja. Ona nikuda ne vodi. Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano jer obaveze vrebaju sa svih strana. Čitava ova sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep. Preosetljivost i nervoza mogu se pojaviti kao posledica premora i pretrpljenog stresa. Mogući su problemi sa organima za varenje. Partner očekuje podršku i poštovanje. Imate naklonost kolege, još ako je Blizanac ili Devica... Ukoliko obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku. Perfekcionizam je potreban, ali često i poguban. Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste. Posao se odvija više nego povoljno. Konkretan dokaz za to je novac koji pristiže.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Treba izbegavati ulaganja i okrenuti se sigurnijim stvarima. Zdravlje: Promena, kako kod koga. Oni koji su bili zdravi mogu narednih dana imati problema, i obrnuto. Slabe tačke organizma su srce i jetra. Puno lepih i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strelcem. U stanju ste prave euforije. Nemate razloga da budete sujetni, ali ni nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom, pa smireno nastojte da tako i ostane. Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni. Pod uslovom da munjevito delujete, uspećete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu. Čuvajte se povreda i ožiljaka. Mogući su napadi glavobolje, kao reakcija na premor i vremenske oscilacije. S partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Puno strasti nudi vam vatreni Ovan. Prihvatite izazov. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Iako morate da radite više stvari u isto vreme, pokušajte da smanjite rizik.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Promene koje vam se dešavaju samo su normalan sled okolnosti. Možda su nagle jer ne dozvoljavaju da kolebljivost Vage dođe do izražaja. Niste baš radno orijentisani. Nalazite se dugo u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Ne klonite duhom, već zasučite rukave. Sklonost ka uzimanju sedativa, cigareta i alkohola - može štetno da deluje. Svađa može dovesti u pitanje vezu. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem - nije ni on od kamena. Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom. Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje. Biće svega pod uslovom da umete da čekate. Nerviranja vas mogu odvesti samo u bolest. Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspete ne birajući sredstva. Neočekivani događaji dočekali su vas nespremnog. Odličan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Imate podršku saradnika. Zdravstveni problemi su za vama. Sada se oporavljate i činite sve da posledice budu minimalne. Ispravno.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Komunicirajte sa bebom još pre nego što ugleda svet
Ako želite da poboljšate svoj izgled i formu, vreme je za vežbanje
Priredite dobrodošlicu vašoj maci
Brusnica - puna čaša zdravlja
GLASOVA KUHINJA