GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 13. 3. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


Džejms Braun konačno sahranjen

MAJAMI - Kralj soula Džejms Braun sahranjen je proteklog vikenda u Južnoj Karolini, dva i po meseca posle smrti u 74. godini. Braunovi posmrtni ostaci sahranjeni su na kratkoj ceremoniji kojoj je prisustvovalo između 50 i 100 ljudi, rekao je listu Atlanta džornal-konstitušen pevačev prijatelj, sveštenik Al Šarpton.

Pevač je sahranjen u subotu, u grobnici u Bič Ajlendu, gradu u kojem živi jedna od njegovih ćerki i nedaleko od kuće u kojoj je proveo poslednjih nekoliko godina.
- Deca su svojim novcem organizovala sahranu kako bi njihov otac počivao u miru bez daljeg odlaganja - kazao je Šarpton, poznati borac za prava crnaca koji je prisustvovao ceremoniji.

Pevačevu sahranu odložile su porodične svađe između njegovo šestoro dece i partnerke Tomi Rej Hajni s kojom ima petogodišnjeg sina, kao i izvršitelji testamenta. Šarpton je rekao da su "Braunova deca želela da njihov otac bez odlaganja počiva u miru, umesto da čekaju odluke suda". Džejms Braun umro je 25. decembra od srčanog udara u bolnici u Atlanti.


vesti po rubrikama

^reflektor

Zdravko Čolić snimio spot za pesmu "Merak mi je"
Talija vodi emisiju na radiju
Džejms Braun konačno sahranjen
 


     


FastCounter by LinkExchange