GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 13. 3. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


Talija vodi emisiju na radiju

NJUJORK - Meksička pop zvezda Talija biće domaćica nove radio-emisije koja će se od ove sedmice emitovati u SAD. "Ko nema radio kod kuće, u automobilu ili na poslu? To mi izgleda kao divna prilika da upoznam ljude, doprem do mesta do kojih ne možete na televiziji ili štampanim medijima. Radio vam pomaže da se obratite različitim ljudima, različitim ideologijama i to mi se dopada", kazala je pevačica.

Emisiju "The Conexion Thalia Radio Show" na Ej-Bi-Si radiju na španskom jeziku činiće intervjui sa slavnima, priče o stilu života i informativni program namenjen latino populaciji.

"To će biti kao da se nalazite u Talijinoj dnevnoj sobi, prilika da je upoznate, prilika da upoznate njene prijatelje", naveo je potpredsednik odseka za poslovni razvoj na Ej-Bi-Si radiju.

Program će se emitovati od 17. marta u većim gradovima, uključujući Njujork, Los Anđeles, Majami i Portoriko. Emisija će na programu biti subotom i trajaće dva sata. Pored muzičke karijere, Talija ima svoju liniju odeće za kompaniju "Kej-mart" i marku čokolade.


vesti po rubrikama

^reflektor

Zdravko Čolić snimio spot za pesmu "Merak mi je"
Talija vodi emisiju na radiju
Džejms Braun konačno sahranjen
 


     


FastCounter by LinkExchange