GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 13. 3. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


AKCIJA GLASA Dajte glas za Kosovo i Metohiju u Srbiji (11)

Popisi stanovništva

Čitajući u Glasu od 11. marta feljton vašeg novinara M. Raičevića, uvideo sam da je on izneo nepotpune podatke popisa stanovništva Kosmeta. Raičević navodi da je prvi popis obavljen 1948. godine, što nije tačno.

Uzeo sam podatke od Zavoda za statistiku Srbije, pa sam sačinio grafikon popisa stanovništva od 1921. godine, gde se vidi enormni priraštaj albanske populacije i potpuna stagnacija Srba.

Svi moji pokušaji kod naših TV kanala da se ovaj grafikon pokaže, ostali su samo na pokušajima. Grafikon sam poslao i članovima našeg tima za pregovore o konačnom statusu Kosova i Metohije.

OBAVEŠTENJE

Imajući u vidu tok pregovora o rešavanju konačnog statusa Kosova i Metohije i sve veće pritiske albanske strane i pojedinih lobista u svetu koji se zalažu za otcepljenje srpske pokrajine od teritorije Srbije, Glas javnosti, na zahtev velikog broja čitalaca - intelektualaca, javnih ličnosti i prijatelja Srbije još jednom otvara polemiku kako bi svi zainteresovani izneli svoje predloge, ideje i diskusije putem imejla: kosovo@glas-javnosti. co. yu

Dragomir Đorović, Obrenovac


vesti po rubrikama

^feljton

Etničko čišćenje Kosova i Metohije od Drugog svetskog rata do danas (7)
AKCIJA GLASA Dajte glas za Kosovo i Metohiju u Srbiji (11)
 


     


FastCounter by LinkExchange