GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 22. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ušli ste u povoljniji period, tako da će vam se ukazati šansa da nešto i zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspeha. Dan je kao stvoren za ljubav. Ovnovi, volite i otvoreno pokazujte osećanja. Strelac je osoba na koju se možete u potpunosti osloniti. Donosite odluku koja iz korena menja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rešavate da nevoljama okrenete leđa. Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh. Pred vama je izuzetno uspešan poslovni dan. Ukoliko ne iskoristite priliku, ne očajavajte, već razmislite zbog čega se to dogodilo? Posedujete puno snage za borbu s problemima, još kad tome dodate nečiju podršku... Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Setite se da se javite nekome ko je za vaše "bubice" i "nemam vremena" imao mnogo strpljenja. Razmenjujete ideje sa osobama ženskog pola. Ukazuje se odlična prilika za putovanje.

 

RAK LAV DEVICA
Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano jer obaveze vrebaju sa svih strana. Bićete u situaciji da se zbog nekoga ili nečega kolebate. Treba se opredeliti za jednu varijantu i samim tim nešto izgubiti. Pošto ste "ziceraš", voleli biste da u potpunosti uspete, što je nemoguće. Sudbina vam je naklonjena. Postićićete neočekivani uspeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste. Posao se odvija više nego povoljno. Konkretan dokaz za to je novac koji pristiže. Ne zanosite se, već pokušajte da zadovoljstvo trenutnim stanjem ne shvatite kao razlog za nerad. Malaksalost. Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni. Pod uslovom da munjevito delujete, uspećete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu. Ukoliko ono što vam na materijalnom planu zadaje muke, preusmerite ih na duhovni i uspećete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Promene koje vam se dešavaju samo su normalan sled okolnosti. Možda su nagle jer ne dozvoljavaju da kolebljivost Vage dođe do izražaja. Sklonost ka uzimanju sedativa, cigareta i alkohola - može štetno da deluje. Pošto je period pred vama povoljan za posao, a loš za ljubav, shodno tome se i ponašajte. Vredno radite, izbegavajte rasprave i uspećete. Odlučujete se za novi put kojim usmeravate budućnost. Želite da uspete ne birajući sredstva. Neočekivani događaji dočekali su vas nespremno. Odličan period za potpisivanje ugovora ili veridbu. Toliko toga treba obaviti, tako da nemate vremena da se opterećujete nevažnim stvarima. Neke obaveze ne mogu da čekaju. U znaku ste prevelike ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje. Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspeh. Nudi vam se veoma dobar provod u novom društvu. Uspešna timska saradnja, usklađenost sa samim sobom, pa i sa drugima - sve u svemu, prijatan i plodan dan.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su u redu. Nekonvencionalni ste i originalni. Prožeti idealizmom i optimizmom, krećete u akciju. Od izvesne situacije puno očekujete. Pre svega očekujete promenu u svakodnevnom životu. U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Nerviraju vas neki prijatelji koji vam pripisuju nemar i aljkavost. Ali i sve drugo vas nervira. Pošto ste ostvarili finansijski dobitak, poželjno je zaustaviti se. Suviše ste okrenuti materijalnoj strani života, uživanjima u ljubavi, hrani i piću. Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kad budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da treba više pažnje da posvetite druženjima i koktelima. Nudi vam se privlačno novo biće - osvojite ga. Većina pripadnika znaka biće u situaciji da mnogo priča, a malo radi. Niste krivi vi, već okolnosti u kojima se nalazite.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za ponedeljak
Nedostatak vitamina i minerala u ishrani prouzrokuju razna oboljenja
Žene u trudnoći treba da imaju posebnu društvenu zaštitu
Krvna slika otkriva srčani udar
GLASOVA KUHINJA