GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 20. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Dan će vam proleteti u druženju sa dragim ljudima, ali dok ste u trci sa ograničenim novčanim sredstvima nećete biti u stanju ni da se provodite ni opustite. Strelac nudi rešenje za probleme. Pošto imate više sreće sa biznisom nego kad je partner u pitanju, posvetite se više poslu. Strasti se stišavaju. Šta da se radi, kad ste sami svoj oslonac. To najteže pada okruženju jer ga zamarate stalnim nezadovoljstvima. Nikakav problem nije što ste prihvatili da pomognete saradniku i preuzeli i njegov posao na sebe, već što vam to neće biti uzvraćeno istom pažnjom. `Sve je u znaku preuranjenih akcija, ulaganja velike snage i nerviranja. Kad se osvestite, shvatićete da je moglo i jednostavnije. Ali šta da se radi kad od svoje prirode ne možete pobeći. Povedite računa o nervima. Oni su se do te mere "izlizali" da možete aktivirati čir na želucu. Oprez u saobraćaju!

`

RAK LAV DEVICA
LJubav, ah, ljubav! Sve se vrti oko nje. Dobro se osećate, tako da pozitivnu energiju razmenjujete sa voljenom osobom. Umete da budete agresivni kad nešto naumite, pa i na emotivnom planu. Shvatate da ste uzalud bili ljubomorni. Menjate stil. Šarmom i neizvesnošću razoružavate "protivnika". Sve se odvija sporo, što vas dovodi do ludila. Ukoliko ste u prilici da se bavite poslovima koji ne zahtevaju dobre reflekse, već britak um i duboku koncentraciju, ostvarićete rezultate. Planirate putovanje od kojeg očekujete više rezultata istovremeno. Spajate korisno sa lepim i imate uspeha u tome. Ukoliko ne pokušate da se odbranite od okoline, razbolećete se. Svet do te mere deluje opterećujuće i energetski vas iscrpljuje, da vas ugrožava. Savetuje se uzdržanost, jer samo tako možete izbeći opasnosti izazvane zahtevima okoline, koja još uvek ne shvata vašu suštinu. Jedan vama bitan odnos menja se ovih dana. Ako to ne želite, reagujte.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Poslovni uspeh, finansijska sigurnost i želja za dominacijom samo su odraz današnjih zbivanja. Uživate u dokazivanju sopstvenih vrednosti. Pokušajte da u tome ne preterate. Mogući su problemi sa krvnom slikom, pa nastojte da o tome povedete računa, bilo adekvatnom ishranom, bilo lekarskom kontrolom. Zahvaljujući smislu za sistematičnost, rešavate problem. Ne smeta vam veliki napor, kao ni sporost sa kojom se odvijaju događaji, jer ste do te mere jaki i stabilni da znate šta hoćete i do toga dolazite. Savetuje se malo spontanosti i lucidnosti, kako bi vam život bio eventualno i zanimljiviji. Bogat društveni život čini dan nezaboravnim. Oscilacije u raspoloženju samo su vama svojstvene. Blizanci su bebice u odnosu na vas po nekim pitanjima. Pokušajte od njih da naučite, ako ništa drugo ono bar kako da rukujete novcem. Ne rasipajte ga na tričarije, ma kolika bila potreba da na taj način popravite raspoloženje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Osećate potrebu da ostvarite životni cilj. Pošto je evidentan veliki talas kreativne energije, pokušajte da se iskažete na adekvatan način. Problemi koji su vas mučili najzad se stišavaju. Veliki finansijski uspeh je na pomolu, bilo da se radi o prodaji nekretnina ili zaradi. Nećete pogrešiti, ako se dobro preračunate. Ne sekirajte se bez preke potrebe. Oslušnite unutarnji glas, koji vam jasno govori šta je poželjno učiniti kako biste olakšali probleme i funkcionisali na što bolji način. Planete pojačavaju nezadovoljstvo i strahove. Bavljenje hobijem je jedino rešenje. Partneru je potrebna vaša pažnja. Znate šta on voli, pa mu to i pružite. Prema svemu se odnosite ozbiljno i odgovorno. Još kad biste uspeli da udovoljite potrebama i distancirate se od osoba koje vas na izvestan način opterećuju... Pošto volite da se mučite, istrajaćete do kraja, makar po cenu vlastitog rastrojstva. Problemi sa sluhom ili kostima samo su reakcija na stres.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Jedna od sitnica koja može da promeni i oplemeni ljubavni život
Posetite prodavnice i kupite jakne po sniženim cenama
Žene za petinu manje zarađuju od muškaraca
Osveženje za umorne oči
GLASOVA KUHINJA