GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 08. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za peonedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Morate da pređete preko nečega ako želite da gradite budućnost. Neophodno je izvršiti korenite promene, koje mogu biti i bolne. Na poslu dominirate, pa su mogući sukobi sa saradnicima koji misle drugačije. Za sada, sve je pod kontrolom. Dobro se snalazite bez ičije pomoći. Izbegavajte nagle pokrete jer su moguće povrede glave i glavobolje. Sinusi se ovih dana mogu aktivirati, pa je poželjno da nosite kapu. Sa partnerom ste u konfliktnoj situaciji, ali baš to stanje čini vezu zanimljivom. On vam se divi, a vama je potrebna nežnost. Upotpunjujete se. Planovi, projekti, nov pristup starim problemima... Postoji mogućnost da sve pobrkate. Odmorite se i prestanite da razmišljate o budućnosti. Uživajte u trenutku. Posao koji obavljate ima veze s inostranstvom, a ako nema, imaće. Uskoro počinjete da planirate putovanje. Napredak.

 

RAK LAV DEVICA
Nervoza, problemi sa hormonima i žlezdama. Kad bolje razmislite, sve ide iz glave. Pa kad to znate, počnite pravilno da razmišljate. Vodolija je kao luda za vama. Prihvatite flert jer se ona plaši da vam direktno priđe, glumi hrabrost. U suštini je jako stidljiva. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi duhovnog buđenja. Pošto ih svaka sitnica ometa poželjno je biti istrajniji i uporniji. Odličan period za sve poslove vezane za komunikaciju, inostranstvo i kompjutere. Kreativnost je jača nego ikada, pa je treba pravilno usmeriti. Mogući su problemi sa sluhom ili želucem. Ove stvari su povezane, a blaga mučnina je samo reakcija. Strelac je idealna kombinacija u ovom periodu. Samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom je veza kratka, ali slatka, pa birajte! Ukoliko uspete da eliminišete ometajuće faktore, provešćete nekoliko lepih i mirnih dana. U protivnom, bićete u situaciji da činite sve što ne volite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Mogući su sukobi sa autoritetima bilo da se radi o šefu ili osobama koje su na višoj društvenoj lestvici. Burne reakcije škode. Mogućnost povreda posledica je nepažnje i brzopletih poteza. Stalno negde jurite, pa je poželjno usporiti tempo. Oprezno! Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Jedan Ovan je prolazno rešenje. Nudi mnogo topline i seksualne energije. Opijeni ste srećom. Razlog je individualan, shodno trenutnim pozicijama. Osećate da su glavni problemi za vama. Radosno hrlite u susret događajima u nastupajućoj godini. O poslu ne razmišljate. Što je bilo, bilo je! Vi se okrećete slavljima, druženjima, svemu, samo ne radu, koji vam nikako ne prija u ovim svečanim danima. Utopljavajte se zbog mogućnosti prehlade. Sjajan period za najzaljubljenije duše. Bez hleba, vode i vazduha mogu da izdrže, ali bez ljubavi nikako. Biće puno strasti i dokazivanja ljubavi.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pripremate se kako biste nekoliko dana mogli da se izležavate i imate sve pri ruci. Potrebni su vam mir, što manje buke i nepredviđenih događaja. Koristite kratak predah da se odmorite i mentalno pobegnete od poslovnih obaveza. Sakupljate snagu za nove projekte, kojih će biti u enormnim količinama. Zdravstvena situacija nije zabrinjavajuća. Moguće je skupljanje tečnosti u organizmu, koje stvara osećaj težine i nadutosti. Niste se ugojili. Partner vam je dovoljan. Svi ostali samo smetaju, ne dozvoljavaju vam da iskažete sopstvene emocije. Još ako uspete da ga odvojite od ostalih... Iako ste sve dobro isplanirali, gomila stvari stajaće vam na putu. Pripremite se za mnoštvo ometajućih faktora. Budite strpljivi i sačuvajte hladnokrvnost. Ko ovih dana misli o poslu? Ribe najmanje. Doduše, umetnički orijentisani pripadnici znaka ne gube vreme. Biće para! Psihička ravnoteža je blago uzdrmana.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za ponedeljak
Povrede na radu najčešće u industriji i građevinarstvu
I neurotičar može da radi pun radni vek
Hroničnu upalu jetre izaziva zajedničko delovanje više uzroka