GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 08. 01. 2007.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Troje poginulo na mostu na putu Kikinda-Novo Miloševo

Krvavi Božić u Banatu

Jovan Ivković (30), Zoltan Koso (29), obojica iz Kikinde, i Rada Višnjić (24) iz Ostojićeva, kraj Čoke, nastradali kada su sleteli kolima u kanal Dunav-Tisa-Dunav

KIKINDA - Jovan Ivković (30), Zoltan Koso (29), obojica iz Kikinde, i Rada Višnjić (24) iz Ostojićeva kraj Čoke poginuli su juče ujutro, oko 4 sata, u teškoj saobraćajnoj nesreći. Tragedija koja je šokirala ovdašnju javnost dogodila se na delu magistralnog puta Kikinda-Novo Miloševo na mostu kod kanala Dunav-Tisa-Dunav. Usled neprilagođene brzine, automobil marke BMV, kikindskih registarskih oznaka, koji se kretao iz smera Novog Miloševa ka Kikindi, a kojim je upravljao Ivković, probio je zaštitnu ogradu na mostu i sleteo u hladan i mutan kanal.

PREGAŽENA NA BADNJE VEČE

SMEDEREVO - Mirjana Petrović (60) iz Petrijeva poginula je na Badnje veče kada je na nju, dok se vraćala iz crkve Jasenak, kolima naleteo za sada nepoznati vozač.
Na mesto nesreće izašao je istražni sudija Opštinskog suda u Smederevu Dragan Rogan, koji je saopštio da se Mirjana Petrović kretala levom stranom kolovoza na kome nema trotoara, kada je na nju oko 20.30 sati iz pravca Petrijeva naletelo za sada nepoznato putničko vozilo nanevši joj povrede od kojih je Mirjana preminula na putu do bolnice.
Kako smo saznali, očevici događaja kažu da se putničko vozilo kretalo velikom brzinom kada je oborilo pešaka. Svedoci su potvrdili i da je nepoznati vozač na trenutak izašao i prišao Mirjani koja je ležala na kolovozu, posle čega se udaljio s mesta nesreće.
Ubrzo posle toga vozilo, čiji se identitet čuva u cilju istrage, ponovo je primećeno kako se kreće u pravcu Petrijeva. Istraga je u toku.

I. N. (Sina)

- Vozač i putnici u vozilu kikindskih registarskih oznaka poginuli su na licu mesta - navodi se u saopštenju policije.

Saobraćaj na toj deonici bio je u višesatnom prekidu, a uviđaj na mestu tragedije obavili su pripadnici Policijske uprave Kikinda i istražni sudija Opštinskog suda u Kikindi Dušica Vukašinović. U domu Ivkovića njegova supruga i mnogobrojni prijatelji u šoku i neverici nisu bili u stanju da bilo šta kažu o stravičnom događaju. Umesto praznične atmosfere, muk zbog tragedije koja je tri familije zavila u crno. Pre nekoliko godina na istom mostu u sličnim, okolnostima, poginuo je jedan mladić kada je automobil probio ogradu i sleteo u kanal. Pre smo godinu dana, na Badnje veče dogodila se takođe teška saobraćajna nesreća u kikindskoj opštini. Tada su na lokalnom putu Nakovo-Banatsko Veliko Selo poginuli supružnici Nandor (30) i Marija (30) Gomboš iz Kikinde. I tada je uzrok nesreće koji je ugasio dva mlada života bila neprilagođena brzina.

S. U.


vesti po rubrikama

^hronika

Tragična sudbina bivšeg radnika valjevskog "Stefila" Dušana Pavlovića (61)
U SAD uhapšeno najmanje 45
Hrvatski pasoši na crno 4.000 evra
Stravičan zločin uoči Badnjeg dana u Kotor Varoši kod Banjaluke
Obeležena godišnjica stradanja srpskih civila
Nastavlja se suđenje za Suvu Reku
Nastradali žureći da stignu na ponoćnu liturgiju
Poginuo državljanin Austrije