GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 18. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


 

Tadić ponovio da neće s kriminalcima

VRBAS - Država će posvetiti veliku pažnju starijima kao što će i neprekidno posvećivati veliku pažnju deci i svima onima kojima je zaštita, nega i podrška neophodna, a na taj način ćemo i opstati kao društvo vredno postojanja - rekao je predsednik Srbije Boris Tadić, prilikom jučerašnje posete Gerontološkom centru u Vrbasu, a prenosi Sina. U razgovoru sa štićenicima Gerontološkog centra, Tadić je rekao da, nažalost, u Srbiji ima mnogo centara za starije koji nisu zadovoljavajućeg kvaliteta.

- Važno je da postignemo evropski kvalitet socijalnih institucija, a to ćemo i uraditi, poručio je Tadić. Pred nekoliko stotina okupljenih građana na trgu u centru Vrbasa, Tadić je poručio da je glavna tema ovih izbora bolji život.

Govoreći o korupciji i kriminalu Tadić je rekao da DS od početka radi na tome da se iz stranke "očiste" od ljudi koji su u kontaktu sa kriminalcima.
- DS se bori protiv korupcije i kriminala, ali isto tako i vodimo računa ko su naši članovi. Najveći deo tog posla u Demokratskoj stranci smo završili, ali to nikad ne može da se prekine. U koaliciji u budućnosti ne želimo da imamo posla sa onima koji imaju veze sa kriminalom, rekao je Tadić.

S. V.


vesti po rubrikama

^politika

Tadić i Čeku bili prisiljeni na dijalog, ali bez rezultata
Polt: Ekonomija važnija od Kosmeta
Izjava za žaljenje
Poslednja šansa za članstvo u EU?
Da li su stranke požurile sa predizbornim obećanjima?
Tadić ponovio da neće s kriminalcima
   


     


FastCounter by LinkExchange