GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 18. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Informacija o smrti deteta posle obdukcije

ZRENJANIN - Zvaničnu informaciju o okolnostima pod kojima su nanete povrede dvogodišnjem detetu iz banatskog sela Žitište koje je u petak preminulo u Dečjoj bolnici u Tiršovoj ulici u Beogradu, zrenjaninska policija saopštiće narednih dana, posle obdukcije, javlja Beta.

Predstavnik zrenjaninske policije Željko Štrbac potvrdio je da je policiji 9. decembra ove godine prijavljeno da je u Urgentni centar u Zrenjaninu doneto dvogodišnje dete sa vidnim povredama. Štrbac je rekao da tvrdnje pojedinih medija nisu potvrđene istragom.

Pojedini mediji su preneli da je zbog ozbiljnosti povreda dete prebačeno u beogradski Urgentni centar, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život što je potvrdio i načelnik Neurohirurškog odeljenja Urgentnog centra Branko Đurović.

- Modrice po vratu i skener glave ukazali su da je najverovatnije reč o davljenju, što je i izazvalo smrt dečaka - rekao je Đurović.

Na osnovu nezvaničnih svedočenja, dvogodišnji dečak ostao je pre desetak dana sa duševno bolesnom tetkom u kući u Žitištu. Ona je, prema tvrdnjama dečakove majke, kriva za smrt deteta. Tetka je u međuvremenu pobegla.


vesti po rubrikama

^hronika

Srpska policija u toku ove godine vodila rat protiv organizovanog kriminala
Nastavak suđenja za ubistvo premijera Đinđića
Nastavljeni kriminalni obračuni zavađenih grupa u Nišu
Teška saobraćajna nesreća u Nemačkoj, u blizini Berlina
Petoro povređeno u sudaru
Informacija o smrti deteta posle obdukcije
Ubijen vlasnik motela