GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 10. 12. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ako je reč o partnerstvu svake vrste, ovih dana samo dobijate, svi kojima ste ikad učinili dobro isto će vam se vratiti. Ipak, ma koliko vam druženje i zujanje okolo prijalo, nije na odmet da malo usporite i odmorite i nervni sistem i organizam. Narednih dana intuicija vam je jača strana, pa se shodno tome i ponašajte. Ukoliko kompenzaciju za nezadovoljstvo pronađete u kreativnom radu, bićete srećni. U protivnom... teško vašoj okolini. Oni koji danas rade uspevaju da uspešno povlače konce na poslu. Borba za prestiž je stimulativna i vodi vas progresu. Mogući su problemi sa urinarnim traktom, ili problemi ginekološke prirode. Pripadnicima ovog znaka danas je najbolji savet da se ne bave nikakvim ozbiljnim stvarima ni bilo kakvim delatnostima kod kojih postoji i minimalna šansa da nešto krene po zlu. Koncentracija je maksimalno opala, pa su greške i propusti gotovo neminovni. Nervozni ste, razdražljivi, pa se potrudite da bes ne iskaljujete na druge.

 

RAK LAV DEVICA
Vodite računa da se ne prehladite. Vaša veza je zaplovila u mirnije vode. Ipak, budite spremni za neke neplanirane događaje u ljubavi. Posavetujte se sa nekim kome verujete iako ste ubeđeni da vam nikakvi saveti nisu potrebni. Uživajte u sitnim životnim radostima, ali i u krupnim! Očekuje vas veći dobitak. Nezadovoljni ste i fantazirate više nego što je poželjno. Uspećete da ostvarite neke svoje poslovne zamisli, ali uz tuđu podršku. Očekuje vas novac ne samo od posla već i od igara na sreću. Bolovi u grudima mogu biti posledica srčanih tegoba, ali i nedostatka kondicije. Ništa ozbiljno. Sa partnerom razmenjujete emocije. Konstatacija da je nova simpatija osoba vredna pažnje sasvim je na mestu. Budite joj verni. Nemate razloga za nezadovoljstvo. Prihvatite okolnosti u kojima se nalazite i ne tražite više, kako ne biste izgubili i ono što imate. Osećate povoljne planetarne aspekte. Možda je to razlog zbog čega dišete punim plućima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Dan je praćen promenama, i to nabolje, ali i finansijskim dobitkom. Ostvariće se neke davne želje. Stomačni problemi su, kao uostalom i svi drugi, psihosomatske prirode. Ne nervirajte se bez razloga i posmatrajte život sa lepše strane. Nova osoba samo šo nije zakucala na vrata, ušla vam u ekran i unela promenu o kojoj maštate. Pošto postoje svi razlozi za sreću, nemojte ih pokvariti stalnim preispitivanjem u stilu šta bi bilo kad bi bilo. Ili kad ne bi bilo? Uživajte! Učinićete male korake, ali ćete rešiti velike probleme. U fazi ste ekspanzije. Neki mogu imati reumatske tegobe, a neki alergije. Kod onih krhkijih mogu se aktivirati problemi hronične prirode. Na ljubav narednih dana nećete želeti da mislite, jer će vam pažnju privlačiti zarada. Pretvorili ste se u pravog biznismena. Sve stvari dolaze na svoje mesto u vašem stilu, što znači da treba iskoristi svojih pet minuta. Saveti vam nisu potrebni, jer sve znate i bez njih.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Narednih dana biće mnogo posla, ali i promena nabolje. Još kad tome dodate ono što mnogo volite - parice, šuške, keš - prosto da poludite od sreće! Spremni ste da krenete u nove poduhvate, ali je potrebno vreme da sačekate. U fazi ste sumiranja nekih stavova i sublimacije nekih poluodluka. Izlazak za koji se spremate je pun pogodak. Neko koči vaše zamisli bilo da je u pitanju posao ili životni planovi. Morate biti strpljivi, jer se nalazite na pragu značajnih događaja. Sve sami rashodi. Smetnje sa urinarnim traktom kod nekih pripadnika znaka, a kod drugih povećan nivo šećera u krvi ili visok krvni pritisak. Obratite pažnju na ishranu. U fazi ste u kojoj vam se vraća milo za drago! Biće onako kako ste zaslužili. Ukoliko ste zadovoljni, znači da ste činili dobra dela. Ukoliko vam je sve ide naopako, sami ste krivi. Savetuje se da se samo malo strpite pa ćete videti da će se sve stvari rešiti same od sebe. Ne reagujte impulsivno, već budite razumniji, što inače umete.
     

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
Saznajte zašto uporno nailazite na slične partnere