GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 4. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


Bez dodele crvene i crne plakete za avgust

Gradski funkcioneri ostaće bez crvene i crne plakete za mesec avgust. Većina čelnika iskoristila je priliku i vrele letnje dane da ode na (ne) zasluženi odmor pa će tako ostati bez titule najboljeg i najgoreg gradskog funkcionera.

Kako većina "glavešina" nije bila na svojim radnim mestima, početkom meseca svi su ostali neocenjeni. Oni koji su, pak, radili takođe nisu dobili ocene jer smo smatrali da obilazak raznoraznih gradilišta ili postavljanje vodovodnih cevi ipak nisu događaji koji zaslužuju toliku pažnju da se na njima nađe nekoliko funkcionera u isto vreme. Tako su početkom avgusta zamenik gradonačelnika, gradski arhitekta, menadžer i svita članova Gradskog veća, svi zajedno, "nadgledali" radove na pijaci Zeleni venac, postavljanje novog cevovoda ispod Savskog mosta ili gradilište kod restorana "Radmilovac" gde se privode kraju radovi na cevovodu duž Zrenjaninskog puta. Smatrali smo da ovakav "rad" ne zaslužuje da bude vrednovan jer za tako protokolarne stvari dovoljan je jedan čovek.

Gradonačelnik Beograda opravdano je ostao neocenjen jer je nije radio zbog operacije oka, a bez njega nijedna važnija odluka ne može biti doneta. Gradski funkcioneri ocene su dobili tek krajem meseca i to opet ne svi i ne dovoljno za dodelu plaketa. Malobrojni su radili, a među njima je najbolji bio gradski menadžer Bojan Stanojević koji je, stičemo utisak, posle odmora zasukao rukave i došao do prosečne ocene 5, koliko je zaradila i Dragana Zeljković. Standardno odličan bio je i Dušan Bajec, dok je zamenik gradonačelnika Radmila Hrustanović zaradila prosečnu ocenu 3,5. Sa prosečnom ocenom 2 provukli su se Vladimir Marković i Anreja Mladenović. Najgori su pak bili Srđan Jovanović i Dejan Mali sa ocenom 1.

I. Z.


vesti po rubrikama

^Beograd

Budžeti opština Vračar i Savski venac nesrazmerno mali u odnosu na poreska davanja
Provera zdravlja na Adi Ciganliji
Akcija Glasa : Biramo najbolji restoran u gradu
Bez dodele crvene i crne plakete za avgust
Na Trgu Republike u subotu održana Deveta beogradska rolerijada
Mačevanje uskoro u beogradskim osnovnim školama
 


     


FastCounter by LinkExchange