GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 2. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ozbiljni ste prema svemu. Okolina ne može da razume vaš perfekcionizam i nastojanje da odaberete težu varijantu. Ukoliko vam neko dobronamerno ukaže na greške, ljutićete se. Za vas danas nema saveta. Lako uspostavljate kontakte i postižete ono što vam je potrebno. Mnogi pripadnici znaka doživljavaju nezaboravne trenutke opijeni nežnim Venerinim napicima. Ono što doživljavate ovih dana jeste svojevrsna izolacija, bilo dobrovoljna ili izazvana višim okolnostima. Samoća vam je najbolji drug, pa je iskoristite konstruktivno. Pokušajte da iz nje izađete. Kada sve dobro odmerite i provagate, i oćutite, znate da ste u pravu. Tada ste najpametniji. Brbljivost vas poslednjih dana i te koliko košta. Teško funkcionišete u totalnom poslovnom haosu kojim ste okruženi. Toliko toga se nakupilo. Sport je idealno rešenje za prevazilaženje ove kratkotrajne krize.

 

RAK LAV DEVICA
Ulazite u nov, daleko povoljniji životni period. Naredna nedelja biće u znaku prijatnih događaja i početaka. Još danas pazite se u saobraćaju i ostalim vidovima komunikacije zbog opasnosti od povreda. Izloženi ste uticajima prijatelja više nego obično. Funkcionišete mudro i velikodušno. Ne dozvoljavate nikom da na bilo koji način utiče na vas, iako to čini u najboljoj nameri. Stoički nosite vlastiti krst. Uplovili ste u mirnije vode. Stvari se odvijaju rutinski, što, po vašem mišljenju, i nije tako loše. Nestalni ste i u fazi eksperimentisanja, ali je poželjno da ne menjate piće, tj. da se zaustavite na jednom - partneru. Ali za tako nešto nedostaje vam stimulans sa strane, kako biste se uključili u priču. Nikada nismo dovoljno dobri i uspešni koliko bismo to želeli da budemo. Barem vredi pokušati. Emocije su dovedene do usijanja. Mnogim pripadnicima ovog, inače staloženog znaka dešavaće se neobične stvari.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Preterujete u svemu i rasipate energiju na sve i svašta, stoga se pripremite za trenutke klonulosti. Savetuje se ležernija komunikacija ili odlazak na pusto ostrvo. Bićete u situaciji da nešto proslavljate. Pošto još nije kasno da se urazumite, okrenite se, ako ničemu drugom, makar masaži. Pred vama je dan aktivnosti, čeka vas i naporna radna nedelja, ali zasad bez vidljivih problema. Iskoristite organizatorske sposobnosti koje vam danas idu naruku. Fokusirajte se na njih. Donosite odluku koja utiče na dalji pravac životnih tokova. Unutrašnja harmonija je nešto što daje poseban šarm. Sačuvajte je. Krenite u susret prijatnim događajima, za početak, pozitivnim mislima. Romantični događaji mogu da naruše svakodnevnu monotoniju. Prepuštate se željama. Bićete u situaciji da emotivno reagujete. Sve će se završiti povoljno, pod uslovom da ne preterujete. U posao unosite previše emocija.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pred vama je ili raskid, ili prekid starog prijateljstva. O čemu god da se radi, izlaz je brz i lak. Nešto morate žrtvovati. Bićete u situaciji da vam jedno kajanje ne gine, pa kad je već tako, onda se ne vredi uzalud nervirati. Bik i Rak vas u mnogim stvarima podržavaju, a Vodolija ili Lav sputavaju. Morate da krenete u odlučnu akciju. Odgovorni ste za svoju sudbinu Bićete veoma zadovoljni ostvarenim rezultatima, posebno materijalnom satisfakcijom, koju dobijate od pretpostavljenih. Očekuje vas slavlje. Budite oprezni kad je konzumiranje pića ili cigareta u pitanju. Pošto danas s naporom odgovarate na postavljene zahteve, mogući su zdravstveni problemi. U situaciji ste kad vam se ništa ne radi - želja za poslom nastupa neočekivano. Bićete u situaciji da se bavite filozofskim problemima i da povlačite mudre poteze. Ove nedelje vas očekuje puno posla, ali ćete ga, pošto je energija pojačana, uspešno obaviti. Finansijska situacija se popravlja.
     

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Naučite tehnike poljubaca koje će vam omogućiti čuda
Da li je on prebrz u krevetu ? Znate na šta mislimo...