GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 31. 7. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


 

Završena licitacija za šatre tokom 46. sabora trubača u Guči

Milioni dinara za dobro mesto

GUČA - Na licitaciji za izdavanje javnih površina u Guči za vreme održavanja 46. sabora trubača, nadmetali su se ugostitelji i vlasnici radnji za zabavu, a savet Mesne zajednice "Guča", koji je, prema programu korišćenja javnih površina, utvrdio početne cene za licitaciju, napravio je dobar posao.

Licitirana su dva mesta za šatre u crkvenoj porti, tri mesta na igralištu i četiri na obali reke Bjelice. Mesto za šatru pod lipom izdato je beogradskom restoranu "Arilje" za 2.900.000 dinara, što je skoro za trećinu više od početne cene.

Ulaz u portu mesne crkve za dane Sabora izdat je restoranu "Perper" iz Beograda za 1.030.000 dinara. Od ponuđenih pet mesta za roštilje, prodata su dva za 502.000, odnosno 260.000 dinara, po cenama neznatno višim od početnih. Prostor Krive Bare, predviđen za zabavne radnje, izdat je za 900.000 ili 500.000 dinara više od početne cene.

Broj učesnika na licitaciji bio je iznad očekivanog, posebno ako se imaju u vidu visoke početne sume, a dobar odziv na licitaciji je obično znak da će Sabor biti dobro posećen. Druge licitacije neće biti, a preostala mesta će se iznajmljivati slobodnom pogodbom u MZ "Guča".

O. Dašić


vesti po rubrikama

^vesti

Završena licitacija za šatre tokom 46. sabora trubača u Guči
BEČIĆI : Luksuzni "Velnes centar"
KRUŠEVAC : Regata na Zapadnoj Moravi