GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 31. 7. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da budete sujetni. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici. Važno je da vam ne promaknu neki novi, zanimljivi događaji, koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama. Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Pokušavate da ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete, ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno. Obratite pažnju na psihičko stanje, skloni ste iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Vodite računa o svojim dugovanjima.

 

RAK LAV DEVICA
Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama, neko vam nudi zanimljivu ideju. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili takmičarsku atmosferu. Strpljivo sačekate na nečiji poziv, nema potrebe da rizikujete. Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujte koristan savet jer neke situacije predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh ili za emotivno zadovoljstvo. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Novi događaji utiču na vašu koncentraciju, imate utisak da neko umanjuje vaš poslovno-finansijski uspeh. Ipak, sačekajte zvanične komentare. Budite promišljeni i nemojte donositi ishitrene odluke. Teško vam je da ispunite očekivanja partnera, ali vredi pokušati.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Razmišljate o različitim poslovnim ponudama. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet i proširite svoja saznanja o poslovanju. Saslušajte saradnike koji nude praktična rešenja. Partner deluje zagonetno i ostavlja čudan utisak. Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete´ određene interese zarad sigurnosti, postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Nalazite se u neobičnoj situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove, sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život. Teško vam je da mirno sačekate neko rešenje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovno-finansijsku ponudu i plasirate svoje ideje u odabranom društvu, koje će vas Şdobro nagraditi. Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom. Interesuju vas neke skrivene informacije, ili poslovi koji nude neobična rešenja, stoga je važno da napravite dobru procenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove, i da unapredite svoje praktično iskustvo. Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom zbog sitnica. Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje, zarad zajedničkog interesa. Važno je da budete dovoljno ubedljivi. Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

horoskop za ponedeljak
Šta nikako ne smete da radite ukoliko ste u drugom stanju
Slučaj američkog bicikliste Lensa Armstronga u službi borbe protiv raka
Dr sc. Vesna Jovanović-Čupić govori o zloupotrebi alkohola