GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 31. 7. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Ješićev pomoćnik Zvonko Varga "snimao" ekipu Maribora

Potcenjivanje - zabranjeno

Deluju kompaktno, ekipa nema neke zvezde, već igraju timski. Želimo u Ligu UEFA, trebalo bi da prođemo prvu prepreku, kaže Varga

Ako se trener Partizana Miodrag Ješić kojim slučajem potajno nadao da nije u pravu. tj. da Maribor nije tako jak protivnik kao što se misli, njegov pomoćnik Zvonko Varga razbio mu je svaku nadu: "ljubičasti" su kompaktna i jaka ekipa protiv koje ne sme biti opuštanja.

Ovakvu "presudu" o Partizanovom protivniku u 2. kolu kvalifikacija za Kup UEFA Varga je ponovio juče i za Glas, pred sam povratak u Srbiju, posle odgledanog meča prvog kola slovenačkog prvenstva: Maribor - Drava 1:0.

- Video sam jednu solidnu utakmicu u kojoj je domaćin bio bolji, mada su meč odigrali nervozno i bez dvojice najboljih igrača, Milana Rakiča i Zajka Zebe. Trener Marijan Pušnik je menjao formaciju tokom utakmice. Počeo je sa 4-2-3-1, pa je zbog loše igre prešao na 4-4-2, da bi završio sa 4-3-3. Generalno, Pušnik prilagođava taktiku prema protivniku, ali dosta zavisi i od ove dvojice igrača - utisci su prvog Ješićevog asistenta.

Na direktno pitanje da li je posle odgledane utakmice spokojniji pred prvi meč 10. avgusta, Varga je uz osmeh izbegao odgovor:
- Ne treba ih potcenjivati, izbacili su Viljareal. Radi se o ozbiljnom suparniku iako nisu prikazali dobru igru. Deluju kompaktno, ekipa nema neke zvezde već igraju timski - ocenjuje Varga, ostavljajući slabosti Slovenaca samo za trenersku tablu. - Ali, bez obzira na Slovence, Partizan je Partizan. Želimo u Ligu UEFA, trebalo bi da prođemo prvu prepreku. Imamo kvalitetne igrače, iskusne pojedince koji su do sada odigrali dosta važnih mečeva i mogu jednim potezom da reše utakmicu - poručuje Varga.

V. Jovanović


vesti po rubrikama

^sport

Milan Stepanov nema puno opcija posle odluke Trabzona da odbije ponudu Čelzija
Ana Ivanović danas startuje na turniru u San Dijegu
Ješićev pomoćnik Zvonko Varga "snimao" ekipu Maribora
Napadač Milana Filipo Inzagi smatra da je prednost Zvezde u trenutno boljoj formi
Nenad Milijaš priznaje da je Milan najlakše eliminisati administrativnim putem
Na trci u Hokenhajmu as Ferarija ostvario 89. pobedu u karijeri
Mladi vaterpolisti - veliki majstori
FMP zatvoriće i ovog leta bogatu finansijsku konstrukciju
Odbojkaši zaustavljeni u Lođu