GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 31. 7. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


 

Mrtva trka Tadića i Koštunice

BEOGRAD - Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić ocenio je juče da "više nema nikakve razlike" između predsednika i premijera Srbije Borisa Tadića i Vojislava Koštunice u odnosu prema Haškom tribunalu.

"Tadić i Koštunica vode mrtvu trku ko će pre do suknje Karle del Ponte. Dobro je što je ona rekla da joj je Koštunica dobar drug i prijatelj i da joj je rekao da će da joj da Ratka Mladića, kao da je Mladić vlasništvo Koštunice, pa će da ga lovi kao fazana", rekao je Vučić na konferenciji za novinare, a prenela Beta.

Vučić je kritikovao ocenu Karle del Ponte da je komedija suđenje pred Haškim tribunalom predsedniku SRS-a Vojislavu Šešelju, upitavši da li je komedija to što je Šešelj u zatvoru tri i po godine ili je komedija optužnica protiv njega.

"Učinićemo sve da za Šešelja ne važe posebna pravila i da se prema njemu odnose u skladu sa međunarodnim pravnim poretkom i da on ima pravo da se sam brani. Šešelj neće prihvatiti suđenje sa nametnutim braniocem. Takvog suđenja neće biti", rekao je Vučić.


vesti po rubrikama

^politika

INTERVJU: Milorad Mirčić, predsednik Odbora za bezbednost
Konsenzus vlade i predsednika
Imunitet poslanika pravda se "pritiscima" kojima su izloženi
U dokumentu o statusu Kosova predviđeno i formiranje vojske?
Mrtva trka Tadića i Koštunice
 


     


FastCounter by LinkExchange