GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 31. 7. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Utopila se dva mladića na divljem kupalištu

SMEDEREVO - Mladići Željko Aksić (22) i Milorad Savić (15), obojica iz Smedereva, utopili su se na kupalištu Šalinački bageri, jezeru nedaleko od tog grada, saopštila je smederevska policija, a prenose agencije.

Nesreća se dogodila prekjuče oko 16 sati dok su mladići dobacivali loptu jedan drugom, na oko 10 metara od obale, kada je Aksić počeo da se davi, a Savić pokušao da mu pomogne.

S njima se u vodi nalazila i Aksićeva supruga, inače Savićeva sestra, koja je brata uhvatila za ruku i takođe počela da tone, međutim, kupači su je spasli. NJen poziv je čuo jedan od kupača, koji je plutao na vodi na velikoj automobilskoj gumi, i koji je uspeo da onesvešćenu Jelenu A. izvuče iz vode, ali nije znao da su se Željko i Milorad utopili.

Tela nesrećnih mladića iz jezera je izvukla ronilačka ekipa "Ju-Es stila", a uviđaj su, po nalogu istražnog sudije Okružnog suda u Smederevu, izvršili policijski službenici iz Smederevu. Jezero Šalinački bageri je divlje kupalište, i gotovo svake godine u njemu se poneko utopi.


vesti po rubrikama

^hronika

Pripadnici rečne policije od početka godine spasli živote osam samoubica
Promenljiv broj Interpolovih poternica
Utopila se dva mladića na divljem kupalištu
Saslušan Marko Blagojević, osumnjičeni za ubistvo u Žarkovu
Ubio zbog dugova, pa pobegao u Srbiju