GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 13. 7. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Zoran Đorđević prvi zvaničan kandidat za selektora Srbije!

Kako Tanjug javlja, fudbalski trener Zoran Đorđević, koji već 25 godina uspešno radi trenerski posao u arapskim zemljama, kandidovao se juče za selektora reprezentacije Srbije!

Đorđević je na konferenciji za novinare u rodnom Pirotu upoznao predstavnike medija sa rezultatima koje je kao trener postigao u Kuvajtu, Iranu, Saudijskoj Arabiji, Bahreinu, Kataru i drugim arapskim zemljama.

Kako je naveo, pod njegovom palicom, čak 13 klubova iz devet različitih zemalja osvojilo je šampionske titule ili kupove, dodavši da o njegovoj popularnosti u tom regionu govori podatak da je zvanični promoter "pepsi-kole" u arapskim zemljama.

U dosadašnjoj karijeri Đorđević je bio i selektor nacionalne reprezentacije Sudana, sa kojom je izborio kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Koreji i Japanu 2002. godine, kao i nacionalnog tima Jemena.
Komentarišući igru "plavih" na Mundijalu u Nemačkoj, Đorđević je ocenio da je razlog našeg neuspeha činjenica da "ekipa nije imala karakter" i dodao je da je velika šteta što u reprezentaciju nisu pozvani igrači poput Dejana-Ramba Petkovića ili Nenada Jestrovića, koji "igraju u životnoj formi".

Na potezu je predsednik FS Srbije Zvezdan Terzić, koji je rekao da neće komentarisati kandidate dok se ne odluči za onog pravog.


vesti po rubrikama

^sport

Kapitena rukometaša Zvezde Petra Nenadića neće sprečiti zabrana UO da napusti klub
Zoran Đorđević prvi zvaničan kandidat za selektora Srbije!
Analiza studenta psihologije i krila "plavih" Ivana Radenovića
Duško Ivanović daleko od selektora Crne Gore
Partizan suspendovao igrača koji je već prodat turskom klubu
Željko Tanasković o tradicionalnom "školovanju" reprezentativaca
Ivan Kolić drugi na svetu