GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 15. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Dejo protiv "Koka- Kole", "Marlboroa" i "Suzukija"

PODGORICA - Rat bilbordima u Crnoj Gori uoči predstojećeg referenduma nemilosrdno se nastavlja. Suverenisti su, ne časeći časa pod svoje skute okupili mnoge poznate ličnosti koje pozivaju građane sa bilborda da glasaju za ovu opciju .

Sa bilborda suverenista smeše se širom Crne Gore fudbalski reprezentativac Dejan Savićević, košarkaški trener Bogdan Tanjević, NBA košarkaš Žarko Čabarkapa, i pevačica Andrijana.

Pristalice Mila Đukanovića u trci za sticanje nezavisnosti igraju i na kartu korišćenja proverenih i poznatih crnogorskih ličnosti.Tako su na svoje biblorde stavili ovdašnje velikane Marka Miljanova, svetog Petra Cetinjskog, kralja Nikolu i mnoge druge istorijske ličnosti.

Unitaristi, s druge strane, ne koriste javne ličnosti za promociju svoje opcije. Tu i tamo pojavi se neka javna ličnost koja podržava zajedničku državu poput fudbalera LJubinka Drulovića, koji je javno, preko štampanih medija, pozvao svoje sunarodnike da na referendumu zaokruže "Ne" otcepljenju Crne Gore od Srbije. U nemilosrdnom reklamnom ratu do sada je "stradalo" desetak bilborda koji su pocepani, premazani farbom ili oštećeni.

Inače, pevači sa prostora Crne Gore kao zmija noge kriju svoje mišljenje o referendumu, a zanimljivo je da se na promocijama Bloka za očuvanje državne zajednice gromoglasno peva refren " Crna Gora i Srbija, to je jedna familija". Na skupu u Nikšiću publika je uživala u muzici srpske folk zvezde Viki Miljković i hitu "Koka-kola, marlboro, suzuki".

D.Stodić


vesti po rubrikama

^politika

U Novom Pazaru održan referendum za opoziv Sulejmana Ugljanina
Dejo protiv "Koka- Kole", "Marlboroa" i "Suzukija"
Gotovo svakodnevno stižu nova obećanja za privođenje Mladića
Koštunica pliva na vlasti kao riba u vodi
 


     


FastCounter by LinkExchange