GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 12. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak


OVAN BIK BLIZANCI
U sukobu ste sa svojim ubeđenjima. Imate problem s kojom ne znate kako da izađe na kraj. Duhovna ravnoteža je ono za čim danas teže Ovnovi svih životnih doba. S nestrpljenjem očekujte početak novih poslova. Nekako izlazite na kraj sa porastom troškova koji vas je pogodio ko grom iz vedra neba. U sukobu ste sa svojim ubeđenjima. Imate problem s kojom ne znate kako da izađe na kraj. Duhovna ravnoteža je ono za čim danas teže Ovnovi svih životnih doba. S nestrpljenjem očekujte početak novih poslova. Nekako izlazite na kraj sa porastom troškova koji vas je pogodio ko grom iz vedra neba. Strahujete od novog iskustva. Lakše vam je da se nećkate nego da prihvatite udvaranje ili poziv za izlazak. Ako se ne pokrenete, simpatija će se okrenuti nekom drugom. Ipak veče provodite u prijatnom društvu, uz druženje koja može da vam donese i privatne i poslovne uspehe.

 

RAK LAV DEVICA
Poneki, pametniji pripadnici znaka i oni koji umeju da ugrabe priliku uživaju u nečije zagrljaju. Onim drugima baš to nedostaje, iako su okupirani mislima o ljubavi. Strpljenje vam pomaže da prevaziđete probleme. Ipak sve tegobe su uglavnom psihosomatske prirode. Ovih dana do izražaja dolazi vaša kreativnost. Imate manje neugodnosti na poslu. Mislite da su vas potcenili, pa razmišljate kako da ugrabite više pozicije. Imate osećaj da vam ni kolege nisu naklonjene. Pazite da se ne aktiviraju srčane smetnje ili bolovi u leđima. Na putu su moguće nezgodice - čuvajte se. Savetuje se opreznost i manje nerviranja. Partner pokušava da se iskupi sitnom pažnjom. Da li će mu poći za rukom, zavisi od toga da li ste mu oprostili mali nestašluk. Niko nije savršen, pa ni oni koji vas okružuju. Prihvatite okolinu takvu kakva jeste i ne talasajte. Mudro isplivavate iz zbrke za koju niste odgovorni.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Iako su trenutno slaba tačka organizma zubi i kosti, vi ne želite da se opterećujete staračkim razmišljanjima o zdravlju. Srećan čovek je i zdrav. Jedna osoba izborila se za mestom u vašem srcu. Odlučujete da zbog njega počnete da pravite planove za budućnost. Ukoliko ste zauzeti, u vezi ili slično, savetuje se maksimalna opreznost. I posao i zarada su ovih dana više nego zadovoljavajući. Sve što ste zacrtali, teče po planu. Ako i nije sve pod kontrolom, to je zato što vam ne neki končića pobegao iz ruku. Zdravi ste, sem što je apetit zabrinjavajuće pojačan. Kontrolišete holesterol i trigliceride, jer se samo prežderavate. Lepota življenja leži u malim stvarima, pa ukoliko ste to shvatili, na pravom ste putu da budete srećni. Taktičnost je potrebnija nego ikad da bi ste isplivali iz najnovije zavrzlame. Ipak, ni upornost i nije na odmet kako bi ste postigli zadovoljavajuće rezultate.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sve je polako krenulo na bolje, a blagi poremećaj hormona proći će već sutra. I seksualni apetiti su u porastu, te oni koji vole i koji su voljeni uživaju u pravom smislu te reči. Oni drugi nalaze kompenzaciju u umetničkim sklonostima. Praktični Jarčevi naći će način da spoje lepo s korisnim. Organi za varenje jedini su zdravstveni problem koji danas može da strefi vaš znak. Način prevencije je umerenija ishrana. U suprotnom, sledi vam dijeta već za koji dan. Pošto su odnosi sa partnerom trenutno zahladneli, toplina je ono za čim čeznete. Želja da špijunirate partnera ili ljubomora nisu pravi izlaz. Ne precenjujte ni sebe ni u kom pogledu. Izgledate sjajno i isto tako se osećate, ali ne dozvolite sebi luksuz da uletite u tu zamku i zaboravite na sve drugo. Prisustvujete nekom zanimljivom događaju i to vam prija. Zadovoljni ste što završavate važan poslovni projekat. Dobijete priznanje i to vas tera u nove poduhvate. Uskoro sledi i bolja zarada!
     

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

horoskop za petak