GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 12. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Ode Tajson u pevače

Uprkos činjenici da su mu svi dosadašnji pokušaji da predstavi sebe u drugačijem svetlu neslavno propali, legendarni bokser Majk Tajson istrajava u nameri da od sebe napravi "devojčicu". Pa mu je tako, posle ideje da širom Engleske održava književne večeri (što se, naravno, završilo prebijanjem jednog nesrećnog fotoreportera), sada na pamet pala i ideja o snimanju pesme sa irskom grupom "Vest lajf".

Ova Tajsonova zamisao, na prvi pogled možda i ne bi zvučala toliko čudnovato, da u pitanju nije grupa čiji se muzički opus najbolje može uporediti sa nekadašnjim dečačkim sastavima tipa "Take That", "Nenj Kids On The Block", ili, ako baš hoćete, sa crnogorskim "No name".

Međutim, "Gvozdeni" Majk je, suprotno svim očekivanjima, izgleda veliki poštovalac dečaka iz "Vest lajfa", pa je preko svojih menadžera predložio Ircima da snime jednu zajedničku pesmicu. Ovi su sa oduševljenjem prihvatili ponuđenu im saradnju, pa se čak mogu čuti glasine da su ponudili Tajsonu i trajno mesto u grupi, pošto ih je, gle čuda, baš nedavno napustio jedan član.

- On toliko voli njihovu muziku da bi želeo na neki način i da uzme učešće u radu grupe - izjavio je jedan od Tajsonovih bliskih prijatelja, koji se druži i sa pojedinim članovima "Vest lajfa". - Zato me je zamolio i da stupim u kontakt s njima, pa da vidimo može li doći do neke saradnje. On bi bio zadovoljan sa gostovanjem u jednoj pesmi, ali ja ne bih isključio mogućnost i da se u potpunosti priključi grupi.

A. J.


vesti po rubrikama

^sport

Naša ambasada u Bukureštu ljuta zbog "memoara" supruge trenera Crvene zvezde
Trener Crvene zvezde na raskrsnici između kvalifikacija za Ligu šampiona i Al Sada
Partizan otpuštanjem Nemca povukao očekivani potez
Đorđe Rakić, napadač OFK Beograda, umalo da bude koban po Zvezdu u finalu Kupa SCG
Predsednik FS CG posle žučne rasprave napustio IO FS SCG
Milioni za reprezentativce
Oduševljeni osvajanjem Kupa UEFA, navijači Sevilje podržali Barselonu protiv Arsenala
Pobedom nad Hemofarmom, Zvezda blizu prvog mesta u B grupi
Ode Tajson u pevače