GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 30. 4. 2006. - Utorak 2. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Praznični horoskop


OVAN BIK BLIZANCI
S pažnjom saslušajte sve probleme koje ima draga vam osoba. U vreme ovog praznika vi ste egocentrični. Rođeni 23. i 24. marta imaće izuzetno veliki uspeh u društvu. Izbegavajte velike napore, odmarajte se. Nadalje će vam se znatno popravljati novčana situacija, društveni ugled, a pomažu vam i mnogi uticajni prijatelji. Rođeni u aprilu su nemirni i sanjaju o velikoj ljubavi i strasti. Ostali su veoma dobro raspoloženi. Rođeni 24. aprila rizikuju da iz neopreznosti naprave grešku u ljubavnim "pregovorima". Slušajte telo. Pomoć vam ne stiže ni od kuda, ne možete se zaštititi od svih loših uticaja, ali je značajno to što uspevate da sačuvate živce i u najtežim okolnostima, ali i sposobnost realnog uvida u probleme i razloge. Jedan prijatelj, za rođene na početku znaka, nije baš mnogo iskren. Ali, ljubav i strast su pod punim jedrima. Ako ste rođeni u maju, imate posla s ljudima koji ne ispunjavaju obećanja i ne govore istinu, a možda vas čak pokušaju i prevariti. Pazite i na izjave, izbegavajte komentarisanje tuđih postupaka. Ne samo zbog toga što sada niste objektivni, već i što ćete izbeći skandale i ogovaranja.

 

RAK LAV DEVICA
Nestašni ste u ljubavi, pa ćete u vreme praznika biti spremni i na neverstvo. Za rođene u julu, stiže novac i satisfakcija na svim poljima. Ipak, jedan plan će morati da sačeka ostvarenje. Više se krećite. Za vas počinju značajne promene na bolje i to odlično deluje na vaše izmučene živce. Vraća vam se volja za radom - ponovno normalno ispunjavate svakodnevne obaveze. Trudite se da ne mislite na posao za vreme praznika. Moraćete ipak da razjasnite nesporazum na ljubavnom planu, inače ćete se kajati. Rođeni u julu biće svadljivi u ljubavi, ali to će proći bezbolno. Potrebno je dakle porazgovarati s okolinom i otkloniti nesporazume, zbog nestrpljenja koje ste iskazali. Sredite tokom praznika sva dokumenta jer ste na njih zaboravili. Vaš preterano razvijen kritički duh mogao bi da pokvari lepu ljubavnu priču, zato se trudite da manje pričate... Trošite manje. Prema bliskim osobama i saradnicima ste mnogo tolerantniji nego do sada, mada niste preterali u neugodnostima prema njima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Buran praznik, najviše zbog bračnih ili ljubavnih nesporazuma. Opustite se sa prijateljima. Ovih dana trudite se da ne sklapate loše aranžmane. Zaboravite malo na posao i probleme i napunite baterije. Pokušajte da dobijete priliku da popravite sve što se pokvarilo u odnosima s osobom koju volite. Uz pomoć nekih članova porodice završite veliki posao. Nećete se tako lako odreći ljubavi, pa će to biti veoma strastan praznik. Dobićete glas o novom poslu, koji će vas obradovati. I pored uspeha, agresivniji ste nego obično, pa pazite da ne povredite drage. Družite se što više s pouzdanim prijateljima. Bolje na vreme odustanite od većih trošenja. Ako ste sami u dane praznika osvojićete osobu koja vam se mnogo dopada. Bežite od onih koji vas vole zbog novca. Plemenitost je sjajna, ali bez preterivanja. Odmorite se. Osećaćete se dobro i snažno jer vam se i zdravlje popravlja i pojačava se i mentalna i fizička izdržljivost. Uporniji nego obično i planirano završavate bez odlaganja.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ovaj praznik je idealan za izjave ljubavi, imaćete uspeha. Ljubavna harmonija će napustiti one rođene 22. i 23. decembra. Budite tolerantniji i velikodušniji. Odmarajte se jer vam treba snaga za posao. Pošto ste sredili poslove, zatim imali uspeha u emocionalnim odnosima, sada osećate potrebu za akcijom, a ne za mirovanjem. Februarske Vodolije uživaće za vreme praznika u ljubavi. Drugi će biti nervozni i konfliktni. Rođeni 22. i 23. januara neka se pripreme za poslovne uspehe. Rizik od malih nezgoda, zato budite pažljivi. U narednom razdoblju možete očekivati pohvale i priznanja za rad koji ste već ostvarili. Ne baš značajno, ali i finansijska situacija se popravlja. Zbog osobe do koje vam je stalo mogli biste da iznervirate svet oko sebe, ali ne obraćajte pažnju. U vreme prazničnih dana osvojićete koga želite. Uspeh sa novcem. Praznik provedite na izletu i šetnjama. Ovo je period velikog preokreta na bolje! Za vas je ovo dobar i srećan period u kom možete znatno ublažiti loše odnose s roditeljima, neugodnosti sa šefovima...
     

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Praznični horoskop
Ako ste već rešili da praznik provedete u prirodi, ne zaboravite na insekte
Praznik rada idealan je da sredite stan po svojoj meri