GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 30. 4. 2006. - Utorak 2. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Čeda ne zna da je dobio frakciju "Akcija"

BEOGRAD - Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije dobio je u okviru svoje stranke ono što je želeo u sklopu Demokratske stranke - frakciju. Međutim, da nije reč o "konstruktivnom razlazu" saznajemo već nakon njegove prve rečenice da "prvi put" čuje za to. Upitan da li će novoformirana frakcija u Kragujevcu, "Akcija", doprineti boljem radu unutar LDP, Jovanović je bio siguran da mi "nismo u pravu" .

- Ne znam da je to urađeno i prvi put čujem za to što pričate. Ne znam nijedno ime iz te frakcije - zbunjeno je odgovorio Jovanović, uveravajući da "vrlo dobro zna da ništa nije formirano" jer ništa nije stiglo kao inicijativa.
- U našem Statutu postoji to pravo i sve što doprinosi poboljšanju konkurencije u LDP mene raduje. Ali, očekujem i da se takve odluke realizuju u skladu sa statutom - objasnio je Jovanović.

U Kragujevcu, kako saznajemo, osnovana je frakcija LDP, a povod za podnošenje nekoliko ostavki na članstvo u Gradskom odboru LDP bilo je "loše kadrovsko rešenje unutar stranke"
- Mi smo samo korektivni faktor koji pomaže LDP-u da prevaziđe sve one probleme na koje nailazi u svom radu - poručuje iz "Akcije" Dragana Jokićević, koja podseća da im to dozvoljava statut stranke i da su oni to svoje pravo "manjine"iskoristili.

U "Akciji" (Nenad Đorđević) zameraju stranci na "kadrovskim postavljenjima iz Beograda", dok lider LDP tvrdi da su upravo "oni predlagali ta rešenja"
- Gospodin Đorđević je predložio sva ta kadrovska rešenja u Kragujevcu, tako da mislim da je to greška - još jednom je pokušao da nas razuveri Jovanović.

T. U.


vesti po rubrikama

^politika

Spekulacije o povratku DS u parlament i prevremenim izborima
Čeda ne zna da je dobio frakciju "Akcija"
Koštunica očigledno neće ispuniti obećanje dato Del Ponteovoj
Vladan Batić: Miloševićevi tajkuni vode Vladu Srbije
 


     


FastCounter by LinkExchange